mikabson 0 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 1. Ile masz pieniędzy do przeznaczenia na telefon? 800 zł +/- 2. Chcesz urządzenie z sklepu internetowego, Allegro czy komisu komórkowego? Ze sklepu internetowego. 3. Telefon musi pochodzić od znanej firmy? Tak. 4. Do czego telefon ma być wykorzystywany? - podaj funkcje, na których przede wszystkim Ci zależy. Zależy mi na dobrej jakości odtwarzanej muzyki, żeby przeglądanie internetu było wygodneia, jakieś drobne gry. 5. Interesuje cię zwykły telefon, mały smartphone (do 4.5"), smartphone (od 4.5" do 5.5") czy może phablet (powyżej 5.5")? do 5.5" 6. Jaki system operacyjny preferujesz? Będziesz modyfikować oprogramowanie? Android. Nie będę modyfikował oprogramowania. 7. Używany wchodzi w grę, czy może tylko nowe egzemplarze? Tylko fabrycznie nowe. 8. Dodatkowe uwagi lub informacje. Długo trzymająca bateria. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ciężko będzie o coś nowego i fajnego w tej cenie biorąc pod uwagę że chińskie marki nie wchodzą w grę. Na pewno nic z Xiaomi nie chcesz? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) Meizu M2 Note mojej żonki posiada naprawdę dobre wyjście słuchawkowe. Gra to porównywalnie z dobrymi odtwarzaczami. Edytowane 14 Listopada 2015 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
mikabson 0 Napisano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ciężko będzie o coś nowego i fajnego w tej cenie biorąc pod uwagę że chińskie marki nie wchodzą w grę. Na pewno nic z Xiaomi nie chcesz? A co byś proponował? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Ja zaproponuje Xiaomi redmi note 2 prime 5.5" dobry ekran ,wystarczająca wydajność i 2GB ram,32GB pamięci wewnętrznej z obsługą kart MicroSD,wymienna bateria,bardzo dobra jakość dźwięku na słuchawkach, niezły aparat,podświetlane przyciski,wysoka jakość wykonania,niezła bateria,MIUI Polska które jest co tydzień aktualizowane,kupując z xiaomiforsale.com masz serwis we Wrocławiu,dostawę z Czech w 3-4 dni,gwarancja 1 rok taką daje Xiaomi. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mikabson 0 Napisano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Możecie jeszcze coś zaproponować? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Asus zenfone 2 laser 16gb,2gb ram,niezły ekran i aparat,dobra nakładka. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) Dla mnie autor tematu dość jasno się wyraził. Wiecie, jak grają telefony o których mówicie? Xiaomi Redmi Note2 z tego co słuchałem, też potrafi fajnie zagrać, właśnie na poziomie Meizu. Te telefony to poziom wyższy od tego, co mam w LG G2. Edytowane 14 Listopada 2015 przez FeX 1 Cytuj Link to post Share on other sites
art96 2 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Posiadam wyżej wymienionego Xiaomi Redmi Note 2. Co do jakości dzwięku na wyjściu słuchawkowym jest jak dla mnie bardzo dobrze. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts