barlots 0 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Cześć, tak jak w temacie, szukam słuchawek dousznych które sprawdziłyby się na motocyklu, jak też na co dzień. Chodzi o to, żeby "wchodziły" w ucho i za bardzo nie wystawały (wygoda w kasku) oraz wygłuszały otoczenie. Najlepiej aby cena zamknęła się w 200-250zł, jednak w szczególnych przypadkach może dobić do 300zł (w grę wchodzą używki). Na razie w oko mi wpadły Shure SE215 (jednak słabo wygłuszają). Dodatkowo pasowałoby mi aby były kompatybilne z iPhone'ami (pilot) oraz posiadały mikrofon Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Jak wtedy usłyszysz jakiś sygnał ostrzegawczy czyli np.klakson,jak dasz czadu po uszach? Cytuj Link to post Share on other sites
barlots 0 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Wiedziałem, że ktoś zwróci na to uwagę Nie słucham muzyki głośno, poza tym słuchawki same w sobie będą służyły jako częściowe wygłuszenie. Pęd powietrza potrafi osiągnąć ~90dB, a to daleka wartość od "bezpiecznego" hałasu. Poza tym do GPS'a, odbierania połączeń itp. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Mam nadzieję,że się nie obraziłeś,a ja po prostu tych szczegółów nie znałem... Cytuj Link to post Share on other sites
barlots 0 Napisano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Po prostu już szukałem "po guglach" czy ktoś gdzieś czegoś konkretnego nie proponował i za każdym razem było to pytanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts