limera1n 317 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Witam - jak w temacie kiedyś założyłem już temat z pytaniem o karte dźwiękową, jestem już po zakupie więc szukam do niej odpowiednich słuchawek. Jeśli chodzi o cenę - szukam najbardziej optymalnego rozwiązania pod tą dźwiękówkę dlatego nie chce podawać maksymalnej ceny... Ważne żeby była różnica w porównaniu do moich obecnych Superluxów HD681 EVO. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Temat tak nieprecyzyjny i nieszczegółowy, że aż ciśnie się na usta Sennheiser HD800 Beyerdynamic DT1770 Beyerdynamic T1 V2 HiFiMan HE-1000 Zaufaj mi będzie różnica Nie istnieją optymalne rozwiązania w sferze audio. Musisz wiedzieć czego chcesz lub po prostu zaufasz uszom innych osób, które mogą lubić coś zupełnie innego. Edytowane 3 Listopada 2015 przez FeX 1 Cytuj Link to post Share on other sites
limera1n 317 Napisano 3 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 No to z grubej rury widzę... OK Chciałbym słuchawki do muzyki. Lubię mocne basy szczególnie że na głośnikach, w mieszkaniu nie mogę sobie pozwolić na jakieś mocniejsze audio. Słucham głównie rapu i muzyki elektronicznej jednak zdarza się też coś lżejszego. Nie muszą jakoś szczególnie dobrze tłumić więc konstrukcje otwarte/półotwarte są dla mnie OK. Komputer mam nieco oddalony więc dobrze by było mieć słuchawki od razu z kablem około 5 metrowym albo jeśli można to prosiłbym o pokazanie jakiegoś dobrego kabelka Cena - około 500zł Mam nadzieje że nieco bardziej precyzyjnie nakreśliłem mój temat Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts