CzorSon 0 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Witam. Mam problem z zainstalowaniem sterowników do GTX260. Gdy zaczynam instalacje i niby wszystko idzie ładnie pięknie wyskakuje mi błąd, że na tym komputerze zainstalowana jest nowsza lub podobna wersja oprogramowania PhysiX. WIem, że usunąłem wszystkie sterowniki i zresetowałem po tym kompa. Windows zainstalował swoje. Mało tego nigdzie nie ma żebym posiadał owe stery. Teraz jestem w kropce w internetach nie znalazłem nic konkretnego. Co mam robić? Z góry dziękuje. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie MasterBarti 945 Napisano 1 Listopada 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Spróbuj usunąć pozostałości w trybie awaryjnym systemu, przy pomocy programu "Display Driver Uninstaller". By wejść w tryb awaryjny, wciskaj f8 podczas włączania komputera, wyskoczy menu z wyborem. 1 Link to post Share on other sites
randallandhopkirk 93 Napisano 1 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Po zainstalowaniu sterowników, zrestartuj komputer a następnie wejdź w folder instalacyjny Physx sterowników Nvidii i ręcznie odpal instalację sterowników Physx. To jest błąd nieco starszych sterowników. Link to post Share on other sites
CzorSon 0 Napisano 1 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Dzięki Barti! Po usunięciu wszystko zainstalowało się poprawnie! Temat do zamknięcia Link to post Share on other sites
Recommended Posts