dziewonski.m 0 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Witam serdecznie, Ma ktoś do sprzedania konwerter zewnętrznego USB 3.0 na dwa ? Chodzi o to ze kupilem obudowe zalman z9 plus 3.0 i moja płyta główna w standardzie 1155 nie obsługuje takiego wtyku. Ponizej przesylam link do produktu jaki chcialbym nabyc. http://proline.pl/?p=AKA+AK-CBUB12-30BK Moze ma ktoś i sprzeda po dobrej cenie? Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Czy masz z tyłu 3.0 bo jak nie masz to gra nie warta świeczki, to lepiej zastosować przelotkę USB 3.0 męski na żeński usb 2.0 do płyty głównej. Cytuj Link to post Share on other sites
dziewonski.m 0 Napisano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Czy masz z tyłu 3.0 bo jak nie masz to gra nie warta świeczki, to lepiej zastosować przelotkę USB 3.0 męski na żeński usb 2.0 do płyty głównej. Rzecz w tym że mam z tyłu. Wszystko jest już ogarnięte ale potrzebuje takiego kabelka po prostu w lepszej cenie niż jest na stronie. Stąd moje wołanie o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 28 Października 2015 Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Nigdzie tego taniej nie znalazłem, jeszcze można spróbować allegro. Cytuj Link to post Share on other sites
dziewonski.m 0 Napisano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Właśnie allegro tam niby ma taniej ale to ciagle jest 40 złotych z przesyłka za jeden kabel Sądziłem że ktoś chce się np pozbyć..wtedy ja chętnie taki kabel przygarnę Oczywiśćie nie za darmo. Trudno nie pozostaje mi nic innego jak po prostu go kupić;D Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts