Skocz do zawartości

[S/Z] Lenovo Y50-70 I5 GTX 960M! SSD

Recommended Posts

Witam, do sprzedania bądź zamiany posiadam świetnego laptopa Lenovo Y50-70, świetny sprzęt dla graczy, nie katowałem go, tak na prawdę jedyną grą która była na nim zainstalowana jest CS GO, na rozdzielczości 1024x768 i ustawieniach wszystko na low wyciąga 250-300 fpsów przy zwyczajnej turniejowej rozgrywce 5vs5.
Oczywiście sprzedaje laptopa w konfiguracji : 

I5 4210H
8gb ram 
SSD 256GB
GTX 960M

Temperatury podczas gry w CS GO na podstawce Coolermaster Notepal U2 dochodziły max. do 80 stopni, laptop jest na prawdę przy tym cichy.

Laptop jest oczywiście jeszcze na gwarancji, został kupiony w x komie pod koniec lipca tego roku, dokładnie nie pamiętam daty zakupu, coś ok. 30 lipca więc jest on jeszcze na długiej gwarancji producenta.

W zestawie jest wszystko co dał producent + w.w podstawka coolermastera, jedna z najlepszych w swojej cenie moim zdaniem, położenie wentylatorów ustawia się samemu więc podkładka w jakimś chociaż minimalnym stopniu wpływa na temperatury.

Trade Value : 3000zł, do lekkiej negocjacji, wzorowałem się na cenach wystepujących na allegro oraz olx, nowego z tego co widziałem można dostać za ok. 3500zł.

Więcej informacji udzielę na PW.

@Co do wymiany to najchętniej przygarnąłbym jakiegoś PC'ta o wartości ok. 2k zł + dopłata, ew. na PC'ta o podobnej wartości co ten laptop.

Przepraszam za jakość zdjęcia, nie posiadam lepszego aktualnie lepszego aparatu.

Sprzęt można zobaczyć w Częstochowie albo w Krakowie.

http://i58.tinypic.com/10h9m6b.jpg

• 3 tygodnie później...

Moglbym wiedziec ze zwyklej ciekawosci dlaczego tego lapka zamieniasz za kompa wartego 2k? Po prostu sam chcialem takiego lapka do grania zamiast kompa. I to co mnie dziwi to 80 stopni przy cs go na full low i takiej małej rozdzielczosci? To chyba cos nie tak.

Moglbym wiedziec ze zwyklej ciekawosci dlaczego tego lapka zamieniasz za kompa wartego 2k? Po prostu sam chcialem takiego lapka do grania zamiast kompa. I to co mnie dziwi to 80 stopni przy cs go na full low i takiej małej rozdzielczosci? To chyba cos nie tak.

A jakie temperatury miałyby panować przy 300 fps ??? :D

• 2 tygodnie później...

Lenovo jest znane z takich temperatur. Sam miałem Y580 i dzwoniąc do serwisu usłyszałem że jeśli nie przekracza 100 stopni to jest ok

• 2 tygodnie później...

80 stopni występuje nawet w moim laptopie. W sumie to dobrze, że tyle jest bo jakbyś popatrzył to niektóre stoją w 90 stopniach i wyżej przy grach od MSI.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...