Hipochondryk 1 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witam, chciałbym kupić i pograć w wiedźmina 3, ale nie jestem pewien czy gra będzie działać na moim sprzęcie.Czy jest dostępne jakieś demo tej gry? Link to post Share on other sites
Bartek Żak 67 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Jeśli gra jest dostępna na Steam, a chyba jest, to możesz ją kupić, pobrać i zainstalować. Masz wtedy 2 godzinny by ją "oddać" i odzyskać pieniądze, co wystarczy, by przetestować grę. Szczegółów szukaj w internetach i w regulaminie. Link to post Share on other sites
Hipochondryk 1 Napisano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Niezbyt mi pasuje wersja elektroniczna bo chciałem boxową, a na steamie chyba marnie z odzyskaniem gotówki z portfela na konto. Link to post Share on other sites
kafalar 8 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Chyba jedyna legalną "możliwością" jest wpisanie nazwy Twojego procesora karty graficznej i poszukanie gameplay'a na YT. Smutne to jest troche ale sam tak kiedyś robiłem. Dziwie się producentom, jeżeli nie chcą wypuszczać dem mogliby chociaż dawać do pobrania jakieś benchmarki z gry, aby sprawdzić jak gra śmiga Link to post Share on other sites
Hipochondryk 1 Napisano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2015 (edytowane) No i słabo właśnie ;/ Mam phenom II x4 965 BE, 8GB ram, radeon hd 7750 1GB DDR5, i gra będzie na SSD. Producenci sami zmuszają userów do piracenia... Chyba będę musiał sprawdzić czy na piracie pójdzie, a potem najwyżej kupie. Edytowane 15 Października 2015 przez Hipochondryk Link to post Share on other sites
digiben 2 Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Sprobuj stronki systemrequirementslab czy jakos tak, wpisze google can you run it O znalazlem zanim dokonczylem posta: http://www.systemrequirementslab.com Link to post Share on other sites
grzechu9797 56 Napisano 20 Października 2015 Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Nie sugeruj sie takimi stronami!To nic nie mówi jak gra bd działać na Twoim komputerze z Twoimi sterownikami itp.Zebys sie dowiedzieć musisz sam sprawdzić grając albo szukają jak ktoś gra na podobnej konfiguracji na yt. Link to post Share on other sites
silvver 0 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Moim zdaniem porady tutaj są dość nietrafne, nie pozwolą jednoznacznie stwierdzić czy W3 Ci ruszy czy nie. Najlepsza i najpewniejsza metoda, to abyś poprosił swojego kolegę/znajomego/kuzyna/dziadka który posiada oryginalnego W3 - niech przyjdzie do Ciebie z grą i spróbujcie ją odpalić. W przypadku steam wystarczy zrobić backup plików (aby nie trzeba była pobierać u Ciebie na komputerze). A z goga też można pobrać instalatory (a może ma je jeszcze?). Tylko w przypadku wersji GoG nie zapomnij jej odinstalować! Inaczej po odejściu kolegę/znajomego/kuzyna/dziadka miałbyś W3 nielegalne. Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Tylko w przypadku wersji GoG nie zapomnij jej odinstalować! Inaczej po odejściu kolegę/znajomego/kuzyna/dziadka miałbyś W3 nielegalne Ojojoj, i wtedy nie pójdziesz do nieba i nie dostaniesz kompotu do obiadu. Z twoją kart graficzną nie poszalejesz, ale reszta sprzętu da radę. Jeśli nie wystarczą ci gameplay'e na YT z podobnych konfiguracji i opinie na internecie, to ściągnij pirata i zobacz. W czym problem. Potrzebujesz żeby ci ktoś na forum powiedział, że postępując tak, będziesz w porządku? Link to post Share on other sites
silvver 0 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) Ojojoj, i wtedy nie pójdziesz do nieba i nie dostaniesz kompotu do obiadu. Z twoją kart graficzną nie poszalejesz, ale reszta sprzętu da radę. Jeśli nie wystarczą ci gameplay'e na YT z podobnych konfiguracji i opinie na internecie, to ściągnij pirata i zobacz. W czym problem. Potrzebujesz żeby ci ktoś na forum powiedział, że postępując tak, będziesz w porządku? Proponuje się zapoznać z tematyką praw autorskich. Niektórych to obchodzi, czy grają w gry pozyskane w legalny sposób. Nie czytałem EULA, ale zapewne instalowanie wersji GOGa na więcej niż jednym komputerze (i w dodatku na nieswoim) pewnie łamie tą umowę. Czy Ty chciałbyś robić interesy/obcować z ludźmi, którzy nie szanują zawartych przez siebie umów i pracy innych ludzi? To twoja sprawa, że nie lubisz być uczciwy, ale nie wyśmiewaj innych, którzy chcą być legalni i postępować fair. to ściągnij pirata i zobacz. Zdajesz sobie sprawę, że to jest nakłananie do popełnienia czynu zabronionego (złamanie praw autorskich) i jest w polskim prawie karalne (podżeganie)? Sądząc po twoim komentarzu o kompocie to nie masz pojęcia o otaczającym Cię świecie i prawie. Edytowane 24 Października 2015 przez silvver Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 (edytowane) http://www.dailymotion.com/video/x25s461_the-witcher-3-wild-hunt-demo-where-to-download-and-how-to-install_videogames- byłeś tutaj? Co do łamania praw autorskich to jestem oczywiście przeciwny (tak mnie życie ukształtowało) ale jeśli jestem w sytuacji "bez wyjścia" (miałem tak dwa czy trzy razy z grami) to z pełną świadomością i czystym sumieniem zastosowałem sposób,który zaproponował Player1. Zrobiłem tak dlatego,że jestem za "biedny" na kierowanie się złymi informacjami od producenta na temat minimalnych wymagań.Są one często nie trafione bo nawet na minimalnych,które spełniał kiedyś mój komputer,po prostu nie dało się grać.W wymienionych przeze mnie przypadkach,po sprawdzeniu na "piracie" odinstalowałem go a następnie dokonałem zakupu gry w sklepie.Robiłem to w "obronie własnej" ,więc nie czuję się przestępcą. Edytowane 24 Października 2015 przez jarrino Link to post Share on other sites
digiben 2 Napisano 24 Października 2015 Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Fakt jest taki, że wymagania są zawyżone mocno. Ja na swoim fx-6300 i gtx 770 gram na ustawieniach wysokich w FHD. Konfiguracja 4460 + gtx 660 który nawiasem mówiąc jest teoretycznie zalecanym minimum pozwala na grę na średnich w FHD. Po prostu zejdziesz z ustawień i rozdziałki do jakiegoś sensownego poziomu. Link to post Share on other sites
Hipochondryk 1 Napisano 26 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2015 więc postawnowione. Dzisiaj zamówiłem orygniała, czekam aż dojdzie. Jak nie pójdzie to zainwestuję w jakąś grafę z średniej półki Np. GTX 750 ti a swoją sprzedam to pewnie około 200zł wpadnie to takiej krzywdy dużej nie będzie. Link to post Share on other sites
Blashix 137 Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 (edytowane) Niezbyt mi pasuje wersja elektroniczna bo chciałem boxową, a na steamie chyba marnie z odzyskaniem gotówki z portfela na konto. Boxowa mogłeś za 2 zł na allegro kupić Edytowane 26 Października 2015 przez Blashix Link to post Share on other sites
Recommended Posts