boxbox 0 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Sprzedam w 100% sprawną kartę graficzną GTX 960 2GB Gigabyte http://allegro.pl/gigabyte-gtx-960-2gb-gw-36msc-okazja-i5715344458.html Pytania PW! Link to post Share on other sites
pprzemo 2 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Dziwna oferta....zreszta przy tylu negatywach na allegro to sobie odpuszczam zakup. Link to post Share on other sites
boxbox 0 Napisano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Wszystkie negatywy z przed 3 lat. Oferta dziwna? Czemu? Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Brak pobraniówki? Link to post Share on other sites
boxbox 0 Napisano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2015 I to jest największy problem? Po prostu nie chcę czekać nie wiadomo ile na pieniądze. Zawsze najlepszą opcją jest odbiór osobisty (sprawdzenie karty itp.) Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Polecam dodawać na przyszłość, kupujący czuje się pewniej, a pieniądze nie idą wcale tak długo. Link to post Share on other sites
pprzemo 2 Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) I to jest największy problem? Po prostu nie chcę czekać nie wiadomo ile na pieniądze. Zawsze najlepszą opcją jest odbiór osobisty (sprawdzenie karty itp.) Kupujacego nie obchodzi ze ty chcesz juz kase widzac tyle negatywow [nie wazne kiedy je dostales] liczy sie bezpieczenstwo. UWAGA: proszę przed wpłatą pieniędzy skontaktować się ze mną poprzez e-mail. Kupujac kup teraz musze wplacic a nie czekac czy pisac do ciebie na mail i czekac na odpowiedz.Ty chcesz szybko kase a ja karte. . Zreszta juz niewazne..... Edytowane 7 Października 2015 przez pprzemo Link to post Share on other sites
boxbox 0 Napisano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Kupujacego nie obchodzi ze ty chcesz juz kase widzac tyle negatywow [nie wazne kiedy je dostales] liczy sie bezpieczenstwo. Niebezpieczeństwo byłoby gdybym miał poz/neg 50/50. Dzięki za zainteresowanie, ale nie spamujmy już tematu. Nie chcę żeby mod usunął temat - jak mówiłem chcę szybko sprzedać kartę. Sprzedane - do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts