Djmnich 80 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 (edytowane) Witam,mam pewien problem z prostym skryptem,który ma blokować dostanie się na stronę. <script type="text/javascript"> haslo=parseInt(prompt("Podaj hasło")); if (haslo=='haslo123') { document.write("Gratulacje poprawne hasło"); } else { window.location.href = "zle.html"; } </script> Cały czas mi wyświetla,odnośnik do drugiej strony,nawet jak wpisuję poprawnie hasło. Ktoś wie czemu? Edytowane 6 Października 2015 przez Djmnich Cytuj Link to post Share on other sites
szatkus 282 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Wywal parseInt. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Djmnich 80 Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Tak właśnie mi to nie pasowało bo było Int a nie Char/String. Dzięki wielkie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts