soundvibez 84 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Cześć wszystkim Napiszę najkrócej jak potrafię, zostałem poproszony o rozkręcenie 18-tki mojej siostrzenicy (odbędzie się ona w listopadzie), jako, że ostatni raz styczność z dj`ką miałem ładnych parę lat temu to trochę wypadłem z obiegu.(Podobno ludziom podobało się to co i jak gram, zawsze się dobrze bawili, jednak okoliczności zmusiły mnie do rozstania się z tym hobby ;/ )I tutaj pytanie do Was forumowicze, macie jakieś sprawdzone kawałki, ba ! playlisty, które sprawdza się na takiej imprezie ? Które porusza parkietem ?Sam na razie celuje w typowe radiowe hity z przestrzeni kilku lat + jakieś niezbyt mocne ich remixy, wiadomo, ma być tanecznie, może trochę klubowo, ale bez przesady.Na pewno nie obejdzie się bez disco polo, bo można mówić o tego typu muzyce sporo rzeczy, ale jedno jej trzeba przyznać, jest dobra do potańczenia Okej, koniec moich wypocin, mam nadzieję, że nie zostawicie mnie w potrzebie i jakoś poratujecie Z góry dzięki !!! Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Niestety dzisiejszą młodzież rozrusza tylko badziew typu Gang Zje**nii.Osobiście polecam Braci Figo Fagot! Na każdej imprezie się sprawdzą! 1 Link to post Share on other sites
Voidereles 1695 Napisano 21 Października 2015 Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ja puszczałem na swojej 18stce połowę klasyków jak Aerosmith czy Boney M a połowę takich Disco-polo, żadnego Gangu Zjebanii nie było czy podobnych badziewi. Było też trochę w tym Parova Stelara. Link to post Share on other sites
soundvibez 84 Napisano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Ja też stawiam na disco polo i ogólnie klasyki, zdam się na swóje wyczucie rytmu i jakiś tam smak muzyczny, będzie tanecznie i bez zamulania Link to post Share on other sites
gabrielkow 2 Napisano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2016 TOMO "Piękna młoda" :)fajna nutka Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Bach,Mozart,Chopin,poważnie. Jak coś "wciągną" to się zrobi przystanek Woodstock,a jak kulturalnie... 2 Link to post Share on other sites
soundvibez 84 Napisano 19 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Haha impreza była tak dawno, ze zapomniałem totalnie o tym temacie, dzięki za odpowiedzi mimo wszytko jarrino, zwłaszcza Twoja wypowiedź mnie rozbawiła haha Link to post Share on other sites
dildorek 1 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=GQjmPTTicSI Link to post Share on other sites
dildorek 1 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Link to post Share on other sites
zine5 175 Napisano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2016 Link to post Share on other sites
Recommended Posts