arturo99 42 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Zastosowanie komputera: internet,gry i filmy Maksymalna kwota: około 2500 zł Których części potrzebuję: wszystkich,nie posiadam żadnych Czy będę podkręcać sprzęt? jeśli zajdzie taka potrzeba,ale wolałbym nie Rozdzielczość mojego monitora i model: nie posiadam żadnego Specjalne wymagania: nie mam Części z poprzedniego komputera (konkretne modele): brak Własna propozycja zestawu: otwarty na propozycję i pomoc Inne: komputer dla brata,najlepiej z jakimś kodem na darmowe składanie komputera przez sklep,chyba wiecie o co chodzi XD Witam serdecznie,założyłem już jeden temat w dziale laptopów przed chwilą ale myślę że do kwoty 2500zł nie znajdzie się żaden porządny laptop do gier,filmów i internetu.Także postanowiłem założyć jeszcze jeden temat tutaj i zobaczyć co z tego wyjdzie.Mój brak szuka laptopa/komputera do gier,filmów i internetu (myślę że z naciskiem żeby pograć sobie w jakieś sensowne nie stare gry).Nie posiada żadnych części i musi to być kompletny zestaw ze wszystkim.Czy jest możliwe złożenie jakiegoś sensownego kompletu z tej cenie?Myślę że jest możliwa jakaś ewentualna dopłata ~200/300zł max.Proszę o pomoc i z góry dziękuję za wszystkie propozycje. Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 A więc monitor i peryferia także w tej kwocie mają być zawarte? Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 A więc monitor i peryferia także w tej kwocie mają być zawarte? Tak dlatego napisałem że komplet i ewentualnie dopuszczalna jest dopłata to 200-300zł ewentualnie 3000 max jeśli robi to jakąś różnicę. Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Dobra a do jakich gier ma ten zestaw służyć? Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Dobra a do jakich gier ma ten zestaw służyć? Hmm na to mi ciężko odpowiedzieć.Myślę że jakieś CS GO.może Dota 2,Heroes of the storm,może jakies Battlefieldy i pewnie te nowsze które teraz wychodzą.Chodzi mi o optymalny zestaw w tej cenie,bez wypaśnych myszek,klawiatur,głośników itp.Możliwie najwydajniejszy sprzęt.Jeszcze z nim porozmawiam dokładniej ale proszę o jakieś propozycje zestawów XD. Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 (edytowane) wydajne 4 rdzenie (pod cs się przyda), szybki ram, pojemny i cichy dysk, podstawowa obudowa i płyta główna, wydajne gpu, schodzenie niżej ze sprzętem odbije się na wydajności, głośniki wzięte żeby nie były popierdułkami jak w laptopach, ewentualni to Głośniki komputerowe Creative A60 2.0 (51MF1635AA000) całkiem dobre jak na cenę opinie, monitor fhd najtańszy z dvi, z drugiej strony za 40zł więcej jest benq gw2255 co do myszek i klawiatur jestem zielony sam używam art am-69 za 30 zł i sobie chwalę ale nie mając nic lepszego pod ręką może nie wiem co tracę, zapytaj w dziale myszki i klawiatury, może podrzucą jakieś dobre budżetowe pomysły http://www.morele.net/inventory/info/xGFiEb/ wysyłka i złożenie za 1zł 1. umieścić w koszyku produkty wraz z usługą montażu i w polu „Wpisz kod promocyjny” wpisać: W3FHN58JFW. Koszty wysyłki oraz cena montażu zostaną zmienione automatycznie Edytowane 4 Października 2015 przez lewiis252 Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 25 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2015 Brat dołożył trochę i kupił laptopa Asusa N551,mam nadzieję że będzie zadowolony.Dziękuję za pomoc i temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts