matijas 7 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam. Miał ktoś styczność z TV lg42la690s? (taki posiadam) Sprawdzi się do grania na konsoli? I czy zakup tego zestawu jest opłacalny? Jeśli można tak to nazwać . Stałem przed wyborem nowy komp czy konsola i padło na xbox one, mam nadzieję że nie będę żałował. Cytuj Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 (edytowane) Ja na niższym modelu od twojego z nowych LG Smart w tym samym rozmiarze 42 cali grałem przez chwilę na Xboxie One w Forzę 6 i zastrzeżeń nie mam, a jakość jest genialna na takim TV, tryb forzavista i te szczegóły potrafią zaszokować. Sam jednak preferuję granie pod monitorem dlatego konsolę już przeniosłem Co do zestawu, jeśli zależy Ci na tym unikalnym malowaniu to jest fajny zestaw bo masz do tego jeszcze Forzę 6 i Xbox Gold na 6 miesięcy no i dysk jest 1 Terabajtowy. Jak jednak nie zależy ci tak na tym malowaniu i nie potrzebujesz tyle na dysku to Muve.pl ma fajną ofertę zwykłej konsoli 500GB za 1400 z grą NBA 2K15 i do tego jakbyś kupił Forzę miałbyś 1650 z darmową wysyłką Edytowane 2 Października 2015 przez Głowa 1 Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 (edytowane) Ajć. Mój tv to LG 42LA660S. Teraz dokładnie sprawdziłem ^_^. Na malowaniu niby nie zależy ale dysk 2x większy kusi i Forza też, jest tu też pad z gniazdem na słuchawki co się przyda i 6 m-cy Gold. Hmm... 1650 vs 1800. Dobrze patrze na ten "mój" zestaw a Twój? 150 zł różnicy za większy dysk i 6 m-cy golda i inny pad? Monitor mam 24 cale w sypialni pod PC, więc jak coś to się tam przeniosę, chyba że małżonka powie małe a zdecydowane NIE, hihi. Edytowane 2 Października 2015 przez matijas Cytuj Link to post Share on other sites
Głowa 216 Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Ten z wejściem na słuchawki to ma wyjść chyba w przyszłości, taki biały. Ten nie widzę, żeby miał takie coś: http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/accessories/controllers/forza-6-wireless-controller Cytuj Link to post Share on other sites
matijas 7 Napisano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2015 No jest przecież pod koniec tekstu napisane. :-) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts