xiveris 20 Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Witam, aktualnie jestem na etapie zakupu nowego telefonu. Początkowo myślałem żeby zakupić sobie Motorolę Moto E za około 500 zł. Jednak dzisiaj znalazłem takie cudo Asus Zenfone Go telefon przykuł moją uwagę 2 GB pamięci ram, co prawda jest droższy od Motoroli ale jeśli będzie warto swojej ceny jestem w stanie dołożyć. Wg. specyfikacji procesor to : MediaTek MT6580 Quad-Core 1.3GHz, układ graficzny to: arm mali-400 mp2. Czy ten telefon jest wart dopłaty w stosunku do Motoroli, chodzi mi o samą wydajność czy będzie różnica (gry ,aplikacje itp), pomijam kwestię baterii i inne. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 23 Września 2015 Udostępnij Napisano 23 Września 2015 lepszy będzie Zenfone 5 ubiegłoroczny Cytuj Link to post Share on other sites
xiveris 20 Napisano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Z tego co czytam Zenfone 5 ma bardzo słabą baterię. Wydaje mi się że może nowy model będzie mniej prądożerny. Po przemyśleniu bateria jednak tutaj zaczyna być istotną kwestią gdyż między Zenfone 5 a Motorolą jest przepaść w długości działania. Cytuj Link to post Share on other sites
KamWi 8 Napisano 24 Września 2015 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Zenfone 5 trzyma mniej więcej dzień więc tak źle nie jest Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts