Skocz do zawartości

[CZĘŚCI] Procesor, Płyta główna, Chłodzenie, Karty Graficzne, Obudowa, Napęd i czytnik kart...

Recommended Posts

Witajcie!

Do sprzedania posiadam części z mojego poprzedniego komputera do gier. Części kupowałem w sklepie morele.net oraz na giełdzie komputerowej w Warszawie (GUS).

Całość z nickiem (ledwo ale widać, taki marker :P) Dla moderacji!

http://i.imgur.com/XxhMoWD.jpg

Karta graficzna - Cena: 150zł
NVIDIA GeForce 9800 GT (GV-N98TSL-1GI)
Karta w pełni sprawna, trochę wygięte "blaszki". Jest możliwość podpięcia wentylatora dzięki czemu karta będzie lepiej chłodzona. Niestety nie posiadam pudełka, instrukcji ani nic.
Galeria

Karta graficzna - Cena: 100zł
NVIDIA GIGABYTE GeForce GTX470 (GV-N470OC-13I REV:1.0)
Karta jest uszkodzona. Raz działa, raz nie działa. Nie wiem co jest przyczyną. Z kartą zaczęło się dziać źle od około miesiąca. Mam nadzieję, że ktoś obeznany z tematem jest w stanie tą usterkę naprawić i będzie miał dobrą kartę. Grałem na niej nawet w Wiedźmina 3: Dziki Gon na średnich ustawieniach (swobodnie bez przycinek). Karta jest wizualnie w stanie idealnym. W zestawie całe pudełko, instrukcje i kabelki.
Galeria

Chłodzenie procesora - Cena: 35zł
SilentiumPC Spartan HE923
Chłodzenie pracowało na AMD Phenomie II 955 BE. Bardzo ciche i dobrze chłodziło procesor.
W zestawie wszystkie orginalne części: trzy podstawki, pasta (nie wiem czy jeszcze dobra), wentylator, gumki do mocowania.
Galeria

Czytnik kart - Cena: 10zł
NoName 3,5", All in
Galeria

Napęd optyczny - Cena: 20zł
Sony AD-7241S-0B
Nagrywarka DVD 16x, CD 48x. Bufor 2MB, czas dostępu 160ms dla DVD oraz 140ms dla CD. Technologia LightScribe. Interfejs SATA. Bardzo mało używana. LightScribe używany raz lub dwa.
Galeria

Płyta Główna - Cena: 250zł
GIGABYTE GA-970A-UD3
Doskonała płyta dla AM3/AM3+. Nigdy nie miałem z nią problemów.
Galeria

Procesor - Cena: 250zł
AMD Phenom II x4 955 BE 3,2GHz (hdz955fbgmbox)
Procesor posiada oblokowany mnożnik ale nigdy nie był robiony OC. Stan idealny. Niestety nie mogę znaleźć pudełka, ale gdy je znajdę wyślę gratis do całego procesora wraz z fabrycznym chłodzeniem.
Na procesorze grałem w Wiedźmina 3: Dziki Gon (ustawienia średnie). Nagrywałem oraz obrabiałem filmiki dla YouTube. Brak zarzutów.
Galeria

Jeśli kupisz zestaw Procesor + Płyta główna daję upust 5%

Obudowa - Cena: 160zł
CoolerMaster Gladiator 600
Piękna czarna bardzo dobrze wykonana obudowa Mid Tower. Bardzo dobry przepływ powietrza. Możliwość wstawienia 5 wentylatorów. Bardzo ładnie można sobie zorganizować kabelki. Szyny mocujące dyski oraz napędy w 2 sekundy :) Praktycznie całego kompa w tej budzie można poskładać bez używania śrubokrętu. Obudowa już nie jest dostępna na rynku więc można powiedzieć, że jest to perełka. Dołączone dwa wentylatory z czego przedni jest podświetlany w kolorze niebieskim. W zestawie oryginalne pudełko, instrukcje, szyny do mocowania dysków, przejściówka z 5,25" na 3,5". Stan bardzo dobry.
Galeria

http://assets.coolermaster.com/global/upload/product_feature/G600-web_mat_01.jpg
http://assets.coolermaster.com/global/upload/product_feature/G600-web_mat_02.jpg
http://assets.coolermaster.com/global/upload/product_feature/G600-web_mat_03.jpg

Wentylatory
2x SilentiumPC MISTRAL 140 - Cena: 15zł za 1szt.
SilentiumPC ZEPHYR 120 - Cena: 10zł
Galeria

Kontakt
Najlepiej przez PW 
Jeśli chcesz mejla to podam Ci go przez PW (nie chce się narażać na niepotrzebny spam. Boty grasują wszędzie) ;)

Możliwy jest odbiór osobisty części gdzieś w centrum Warszawy lub na Ochocie.
Jeśli chcesz wysyłkę to najlepiej i najbezpieczniej będzie kurierem, ale to będzie dodatkowo płatne (niestety nie wiem ile). Ale wiem, że jest możliwość opłacania kuriera przez odbiorcę.

Nie chcę się wymieniać. Interesuje mnie tylko sprzedaż niepotrzebnych mi części.

Mam możliwość wystawienia aukcji allegro. Więc jeśli masz wątpliwości pisz śmiało to wystawię.

Edytowane przez dezmont

Niestety nie mogę edytować pierwszego posta.

Płyta główna jest na gwarancji do 16-08-2016 w sklepie morele.net

Dodałem również aukcje allegro jakby ktoś chciał sprawdzić

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5804538

Napęd optyczny - Cena: 20zł
Sony AD-7241S-0B
Nagrywarka DVD 16x, CD 48x. Bufor 2MB, czas dostępu 160ms dla DVD oraz 140ms dla CD. Technologia LightScribe. Interfejs SATA. Bardzo mało używana. LightScribe używany raz lub dwa.
Galeria
 - SPRZEDANE

Procesor - Cena: 250zł
AMD Phenom II x4 955 BE 3,2GHz (hdz955fbgmbox)
Procesor posiada oblokowany mnożnik ale nigdy nie był robiony OC. Stan idealny. Niestety nie mogę znaleźć pudełka, ale gdy je znajdę wyślę gratis do całego procesora wraz z fabrycznym chłodzeniem.
Na procesorze grałem w Wiedźmina 3: Dziki Gon (ustawienia średnie). Nagrywałem oraz obrabiałem filmiki dla YouTube. Brak zarzutów.
Galeria
 - SPRZEDANE

Edytowane przez dezmont

Chłodzenie procesora - Cena: 35zł
SilentiumPC Spartan HE923
Chłodzenie pracowało na AMD Phenomie II 955 BE. Bardzo ciche i dobrze chłodziło procesor.
W zestawie wszystkie orginalne części: trzy podstawki, pasta (nie wiem czy jeszcze dobra), wentylator, gumki do mocowania.
Galeria
 - SPRZEDANE

SilentiumPC ZEPHYR 120 - Cena: 10zł - SPRZEDANE

Zapraszam na allegro:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5804538

Edytowane przez dezmont