Kieczos 0 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 link do allegro Witam na mojej aukcji. Do sprzedania mam konsolę do gier Sony PlayStation 4 500GB PEŁEN ZESTAW (CUH-1004A) zakupioną w grudniu 2014 roku. W skład zestawu wchodzą: 2 pady DUALSHOCK, kamera, mikrofony, 7 gier w wersji pudełkowej, przewód HDMI, przewód zasilający, przewód USB do ładowania kontrolerów, słuchawkę wraz z wbudowanym mikrofonem dedykowaną do kontrolera. Gry które znajdują się w zestawie: Rayman Legends, inFAMOUS Second Son, The Last of Us Remastered, Assassin`s Creed IV - Black Flag, Just Dance 2015, Knack, SingStar - Kraina Lodu. Cytuj Link to post Share on other sites
Colin2000 56 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Właśnie zamierzam kupić taką konsolke, mam pytanie czy to nie jest przypadkiem ta wersja co się w niej przecieraja analogi w padzie? Cytuj Link to post Share on other sites
Kieczos 0 Napisano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Właśnie zamierzam kupić taką konsolke, mam pytanie czy to nie jest przypadkiem ta wersja co się w niej przecieraja analogi w padzie? Ciężko stwierdzić jest mi ten fakt, gdyż była ona używana sporadczynie. Cytuj Link to post Share on other sites
Colin2000 56 Napisano 16 Września 2015 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 A konsola gdzie była kupiona i ile zostało jeszcze gwarancji? Cytuj Link to post Share on other sites
Kieczos 0 Napisano 16 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2015 (edytowane) W RTV EURO AGD. Posiadam paragon zakupu ale nie wiem jaki okres gwarancji na nią wtedy dawali. Edytowane 16 Września 2015 przez Kieczos Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts