dzikos 0 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Witam, od wczoraj mam problem z komputerem, brat przypadkiem pobrał coś z internetu, prawdopodobnie jest to wirus o nazwie crossbrowse, widać zmniejszoną wydajność komputera, przy odpalaniu przeglądarki samo zaczyna sie cos pobierać, przy włączaniu komputera też zauważyłem małą zmiane, wyskakuje jakieś okienko z ustawieniami spersonalizowanymi, ktos wie jak to ścierwo usunąć ? dzieki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Próbowałeś czegoś z tej strony? https://www.google.pl/search?q=crossbrowse&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=UNXuVfnUEoaCygPLgLrgBw Cytuj Link to post Share on other sites
Alcedo1 168 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ja bym nie kombinował i postawił system na nowo, tylko pamiętaj "odepnij się" od internetu Cytuj Link to post Share on other sites
dzikos 0 Napisano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2015 probowalem, nie da sie ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 8 Września 2015 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 (edytowane) sprtóbuj AdwCleaner i Malwerbyte...W czasie czyszczenia,poszukiwań przez programy,odłącz internet. Edytowane 8 Września 2015 przez jarrino 2 Cytuj Link to post Share on other sites
dzikos 0 Napisano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2015 malwerbyte pomogl dzieki jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts