David01 8 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Witajcie, potrzebuję pomocy. Mam problem z moim Galaxy S2, otóż zmieniałem telefon na inny i moja S2 miała 3% baterii więc go wyłączyłem i stwierdziłem, że później go naładuję, jednak wieczorem tego samego dnia próbując włączyć Samsunga nic się nie stało stwierdziłem, że może się rozładował to podłączyłem do ładowarki jednak dalej nic się nie stało. Zostawiłem go podłączonego na kilka godzin i też nic, ma może ktoś jakieś pomysły co mogło się stać? Podejrzewałem baterię ale teraz to już sam nie wiem. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Wyjmij baterię, włóż z powrotem i włącz go. Jak nie pomoże to podłącz ładowarkę do innego telefonu i sprawdź czy ładuje. Cytuj Link to post Share on other sites
David01 8 Napisano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2015 No wiesz nie wpadłem na to wgl -_- Może dodam jeszcze, że sprawdzałem baterię miernikiem, napięcie 3,6V Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 (edytowane) Normalne napięcie baterii to 3,7v, bez obciążenia, rozładowana powinna pokazywać ~3,2v, a naładowana ~3,9v. Edytowane 6 Września 2015 przez VindoV Cytuj Link to post Share on other sites
David01 8 Napisano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2015 tylko, że nawet jak mam pod ładowarką ten telefon to bardziej się bateria nie ładuje, a tel włączyć się i tak nie chce, może jednak to tylko bateria.. ale poczekam może ktoś się jeszcze wypowie w tej sprawie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts