m1k3b 61 Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 I to wszystko na allegro: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4576000 Link to post Share on other sites
Colin2000 56 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Z cena ramow przesadziles.Mi 2x4gb HyperX za 150zl ciężko jest sprzedać Link to post Share on other sites
m1k3b 61 Napisano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Z cena ramow przesadziles.Mi 2x4gb HyperX za 150zl ciężko jest sprzedać dzieki za info - jak sie nie sprzeda w tydzien to obnize Link to post Share on other sites
Synthbioth 20 Napisano 6 Września 2015 Udostępnij Napisano 6 Września 2015 zastanawiam się nad tym chłodzeniem do mojego radka...hmmm rozumiem,że wszystkie śrubki i inne duperelki są w komplecie?jak z temperaturami jeśli chodzi o różnicę między tym a standardowym chłodzeniem? Link to post Share on other sites
m1k3b 61 Napisano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2015 jest prawie wszystko, brakuje przejściówki molex (nie doszukałem się jej, albo nie było jej fabrycznie). Temperatury u mnie na full odkręconych wiatrakach to jakies 56 - 60 stopni max, ale na dłuższą metę szum wtedy przeszkadza (przynajmniej mi - przy otwartej obudowie). Mala uwaga - po podpięciu zasilania chodzenia bezpośrednio do karty ustawione sa one na max. Nie da sie tego programowo przestawić, działają tak, ponieważ bezpośrednio z grafiki nie ma regulacji pwm. Dodawany jest przewód który wpina się w płytę główna (w gniazdo sysfan) - wtedy można regulować obroty - jak dla mnie to w cholerę minus, ale dopóki karta była w obudowie szum mi nie przeszkadzał ąz tak bardzo. sprzedane, do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts