Skocz do zawartości

Zasilacz Be Quiet! Pure Power L8-CM-630W, 80 plus BRONZE

Recommended Posts

Witam,

Sprzedam zasilacz Be Quiet Pure Power L8 630W.

Zasilacz jest praktycznie nowy, używany jakiś miesiąc, sporadycznie.

Historia: mój zasilacz (ten co w temacie) padł po 2,5 roku używania - zdarza się najlepszym.

Okres gwarancji jest 3 lata więc odesłałem do producenta, w między czasie nie mogłem pozwolić sobie na przerwę w pracy na komputerze więc zakupiłem pure zone (tylko taki mieli na stanie). Po tygodniu przyszedł nowy zasilacz w folii (nowy, nie naprawiany). Miałem już swój więc ten, który przyszedł został wsadzony do mojego komputera, który stał u dziewczyny. Grałem na nim parę razy w tym czasie w dotę ;)

Owy komputer czas sprzedać bo zagraca, a że nie udaje mi się sprzedać w całości to leci na części. Ten zasilacz to najdroższy komponent w tym komputerze:)

Cena: 220zł za sprzęt (nowy w sklepie ok. 340zł)

Posiadam pudełko, fakturę, wszystkie kabelki i co tylko przy nim dawali :)

Gwarancja do końca września tego roku.

Preferuję odbiór os. we Wrocławiu

Nie mogę zamieścić zdjęcia z powodu "Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum." więc załączam link do OLX:

http://olx.pl/oferta/zasilacz-be-quiet-pure-power-l8-cm-630w-80-plus-bronze-CID99-IDbyRaj.html

http://img10.staticclassifieds.com/images_tablicapl/289479997_1_1000x700_zasilacz-be-quiet-pure-power-l8-cm-630w-80-plus-bronze-wroclaw.jpg

/ jak się chce to się da / worm

Edytowane przez worm

No wlasnie to tak ponoc nie dziala. Producent zapewnia ze sprzet ktory sie kupilo ma dzialac x lat. Kiedys w sony tez tak twierdzili, gwarancja sie wydluza tylko o te dni co sprzetu nie mialem bo do nich wyslalem. Jesli jest inaczej to zrobili mnie na szaro, a wlasciwie nie bo to znaczy, ze nowy nabywca bedzie ja mial jakby co:)

Czy ktos mi moze powiedziec czemu nie moglem dodac zdjecia? Niedawno dodawanie grafiki z urlem do gmaila dzialalo... Teraz nie. Probowalem tez wklejac zdjecie w posta i wszystko ladnie sie pokazywalo ale niestety nie udawalo sie zapisac posta, co robie zle.? Zdjecie bylo w jpg.

Dziekuje Worm za dodanie.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...