Groszeq 0 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Witam, Jako, że modernizuję komputer to mam kwestię wyboru pamięci. Czy Kingston HyperX FURY 2x4 GB DDR4 2133MHz CL14 to dobry wybór? Widziałem wiele osób wybiera Cruciale, ale jako że jeszcze za czasów DDR2 miałem Cruciale to chcę teraz spróbować Kingstonów. Mobo to prawdopodobnie: ASRock Z170 Extreme4 Dodatkowo proszę o ewentualną wycenę moich aktualnych pamięci: PNY XLR8 6GB (3X2GB) DDR3 1600MHz 1.65V Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) będzie dobry, ja bym celował w 2400 ( choć i tak to wszystko jedno ) Cruciale są po prostu tanie i "low profile" więc przy obecnym rynku nie ma sensu kupować czegoś innego ( ewentualnie takie g.skill ripjaws 5 gdyby się chciało podkręcać, nie są "dużo" droższe, choć zależy od wersji ) Edytowane 3 Września 2015 przez kokosnh Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts