onton 0 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 (edytowane) Witam. Popsuł się mi ostatnio telefon , a teraz mam własnie duże zapotrzebowanie i do konca tygodnia planuję jakiś kupić. Zakupić planuję nowy smartfon , prosto ze sklepu , nie chcę używek. Dysponuję kwotą do 800 zl , maxxx 900 zł. Zależy mi na : - dobrym aparacie , najlepiej 13 Mpx- dobrym wsparcie od Androida , ( Lollipop )- dobrej wydajności , lubię sobie pograć - przynajmniej na 1 GB Ram- wyświetlacz 4.7-5.2 - fajnie gdyby był jeszczę dobry multimedialnie, lubię słuchać muzykę Mam na oku :- Huawei P8 Lite - ma świetne parametry , lecz ja lubię w miarę czysty androird , a w telefonach producenta są spore nakładki , pozbawiony została standardowa siatka aplikacji- Alcatel OneTouch Idol 3 4.7 - ciekawy , dobry multimedialnie- Asus ZenFone 5 A501 CG - ciekawi mnie ze względu na procesor Intel - Motorola Moto G 3rd Gen - ten mnie najbardziej interesuje , jest ponoć swietnie zoptymalizowany i ma duże wsparcie od androida Co sądzicie o tych propozycjach ? Moze jakis inny model ? Bardzo proszę o pomoc i dziękuje z góry . Edytowane 2 Września 2015 przez onton Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ja bym rozważał też właśnie między P8 lite aoto G 3. No i chyba skusiłby mnie czysty android i lepsza bateria w stosunku do P8 choć generalnie P8 to dobry smartfon ale ta bateria Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Ja bym rozważał też właśnie między P8 lite aoto G 3. No i chyba skusiłby mnie czysty android i lepsza bateria w stosunku do P8 choć generalnie P8 to dobry smartfon ale ta bateria Mnie właśnie nie przekonuje ten płaski interfejs w P8 lite , za to wygląd telefonu świetny. A Moto jak patrze świetny telefon tylko ze niezły z niego klocek w porównaniu do innych . A co sądzisz o Alcatelu Idol 3 4.7 ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Nie miałem z nim jeszcze styczności więc sie nie wypowiem Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 No dobra dzięki . Mam nadzieję że ktoś się jeszcze wypowie , zależy mi na czasie , w weekend chce dokonać zakupu. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Bierz Moto G3 Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Bierz Moto G3 No jestem najbardziej za nim , tylko na grubość , a co sądzisz o tym Alcatelu ? Jeszcze widziałem Xperie T3 / Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 To że jest troche grubszy to nic. Lepiej będzie leżał w dłoni a aż taki gruby nie jest Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Motorola moto G3 w tej cenie to dobry wybór czysty android dzięki czemu nic go nie zamula i 1 GB RAM wystarcza mu do tego dostaje najnowsze aktualizacje w pierwszej kolejności.Bierz moto G3 naprawdę warto. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ja to bym sie nawet pokusił o moto g3 z większym ramem Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Tylko że tego modelu nie ma nigdzie dostępnego w Polsce w takich sklepach , a co sądzicie o Xperi T3 i Alcatelu Idolu 3 4.7, który jest ponoć świetny multimedialnie Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 T3 już troche stary Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 No i nic specjalnego Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Myślicie ze ten 1 GB starczy ? Czysty andek wiem , tak nie zamula , ale czy to na dalej opłacalny model jak za tą cenę ? Jeszcze chciałbym poznać opinię kogoś na temat tego Alcatelu. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 no ja upieram się, że dzisiaj 1gb ramu to jest takie bezczelne minimum że tak powiem xd jednak skłaniałbym się ku 2gb.To może jeszcze Huawei P8 Lite ? ten Zenfone od Ciebie ma tragiczną baterie mimo ze to fajny sprzęcik - miałem Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Teraz tak przeglądam , jak już miałbym kupować Huawei to model P7 . Co o nim sądzisz ? W Euro jest po 999 zł , a za 1100 zł już jest Xperia Z1 , która według benchmarku ma o wiele lepsze wyniki , wszystko chyba przez ten budzetowy procek w P7 . Tylko że ja raczej nie chce tyle pieniędzy wydawac , chciałem coś za 800 zł , lecz jednak jak znajde cos duzo lepszego , to moge dołożyć te 200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 P7 już raczej nie bardzo.. Z1 ma słaby ekran "szara czerń"Pomyśl nad Moto G3 - P8 Lite - LG G4c - no i może jednak jakaś Lumia? Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 3 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) Nie nie , chce tylko androida , nie podoba mi się win 8 . No Z1 ma słabą czerń, ale ja lubie grac na telefonie i wydajnosciowo jest sporo lepszy co ? Dlaczego P7 już nie bardzo ? Za stary* ? Edytowane 3 Września 2015 przez onton Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 3 Września 2015 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 No Z1 jest do gier dobra bo jest wydajna. Ekran do przyzwyczajenia w sumie P7 do codziennego użytkowania jest dobry ale do gier to już tak średniawo Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 998 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Mam moto g3, polecam wad póki co nie odkryłem Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2015 A jak ci śmigają gry , np real racing 3 ? Móglbys sprawdzic ? Byłbym bardzo wdzięczny. Kurde, jeszcze nikt nie wypowiedział się o Alcatelu , a zapowiada się dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
gustine 998 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 (edytowane) Fallout shelter smiga ( chociaz nie wiem jakie ma to wymagania), jak wróce do domu to zerknę https://www.youtube.com/watch?v=uD1-7ZHxgnA takie coś znalazłem, widac daje rade Edytowane 4 Września 2015 przez gustine Cytuj Link to post Share on other sites
onton 0 Napisano 4 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Okej dzięki , oglądałem już filmiki ale wiadomo że co innego na filmikach co innego na żywo , btw na kazdym filmiku działa troche inaczej xD Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Xiaomi Redmi Note 2 Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Do gier najlepsza byłaby wspomniana Xperia, albo LG G2. Oba telefony mają ok. 2 razy wyższą rozdzielczość od Moto G3, ale i ~6 razy szybsze GPU. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts