szymon_j14 11 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Jak w temacie. Musi być prosty, w języku polskim. Miałem Burnaware home, ale na win7 wariuje, a nowe wersje są tylko na 10 dni ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 imgBurn? Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Darmowy nero do użytku domowego? Ostatnio nero wypuszcił darmową wersję do użytku domowego, haczyk tkwi w tym, że musisz zainstalować jakiś tam toolbar, ale wystarczy, że jak wyskoczy ci okienko z instalacją toolbara to bierzesz zakończ proces i instalujesz nero xD Cytuj Link to post Share on other sites
bossot 0 Napisano 14 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 hm może ashampoo free? mam pod Win 7 64 bit i nie narzekam. Cytuj Link to post Share on other sites
kleszczu100mzk 93 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Polecam Ashampoo Burning Studio 2010 9.24 Advanced http://www.dobreprogramy.pl/Ashampoo-Bu ... 12487.html Cytuj Link to post Share on other sites
kopczenko 1 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 a ja mam power iso, co prawda pisze ze trzeba sie zarejestrowac ale daje kontynuuj niezarejestrowany i jest git. jest po Polski, przeciagasz i masz, wypala obraz, jedyne co mnie wkurza (lub nie wiem jak to ustawic) to to ze wrzucajac zdjecia na dvd nie wiem ile jeszcze wlezie, pasek sie zapelnia ale nigdy nie pisze ze za duzo, dopiero wtedy gdy daje nagraj to wyskoczy ze za malo miejsca, w nero jest to fajnie zobione. Jak sie zna na pamiec ile MB wlezie na DVD to nie ma problemu. Dla mnie program duzo lepszy w swojej prostocie od nero. Niby platny ale za darmo, Cytuj Link to post Share on other sites
Quatrox 0 Napisano 16 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 CDBurnerXP i kropka. IMO najlepszy program do nagrywania, o. Cytuj Link to post Share on other sites
Riotstarter 0 Napisano 25 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Tez uzywam Ashampoo i naprawde daje rady, no i w pelni darmowy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts