Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

Posiadam takie Ray Beny, spodnie. Dziękuję, ze mnie uświadomiłeś - składam wniosek o rozwód. 

Nie wyglądasz na pedała. Odbierz to jako komplement.

W tym obrazku chodzi o to, że coraz więcej "młodzieży" stylizuje się na pedałów, których zobaczyli w TV, necie czy gdzie indziej, a jak przyjdzie takiemu bronić się w jakiejś sytuacji, to chyba torebką zdzieli... Już nie chodzi o sam ubiór, tylko o styl bycia - a po tym kolesiu ze zdjęcia można wszystko wyczytać.

Bo prawdziwy facet nosi dresy z JP100% z krokiem w kolanie a na łbie łysa pała albo maks. 3mm włosów... Śmieszne jest to ustalanie kanonów męskiego ubioru.

Tak ubierają się jakieś gówniarze. Prędzej bym sobie w łeb strzelił, niż pokazał się na mieście w bluzie JP, Prosto czy innym gównie.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/11/25/article-2238267-162F5E2E000005DC-601_634x1049.jpg

Edytowane przez kacperq
  • Popieram 1

Śmieszne jest to ustalanie kanonów męskiego ubioru.

Zwłaszcza przez pryszczatych gimnazjalistów, którzy jego ustalaniem zajmują się w przerwie pomiędzy przyrą i relą, a szczytem męskości jest dla nich zapalenie po lekcjach zakoszonego rodzicom szluga.

• Popieram 7

Prawdziwy mężczyzna ubiera co chce. :]

W tym obrazku chodzi o to, że coraz więcej "młodzieży" stylizuje się na pedałów, których zobaczyli w TV, necie czy gdzie indziej, a jak przyjdzie takiemu bronić się w jakiejś sytuacji, to chyba torebką zdzieli... Już nie chodzi o sam ubiór, tylko o styl bycia - a po tym kolesiu ze zdjęcia można wszystko wyczytać.

Zapytam się tak: co tak się przejmujesz ubraniem i wyglądem kolesi? Lubisz chłopców czy jak?

• Popieram 2

Prawdziwy mężczyzna ubiera co chce. :]

Zapytam się tak: co tak się przejmujesz ubraniem i wyglądem kolesi? Lubisz chłopców czy jak?

Irytują mnie takie "stwory" ;) To są zazwyczaj "cioty", dające sobą pomiatać, które niewidomy jest w stanie pobić.

Nie dość, że kreator mody to jeszcze zabijaka. Jeśli patrząc na kogoś oceniasz go po tym, jak łatwo można go pobić, to stopień twojej głupoty i zezwierzęcenia osiągnął poziom, który wymaga izolacji.

• Popieram 9

Gdzie napisałem że jestem kreatorem mody i zabijaką? Chyba mylisz mnie z kimś. Pracujesz w szkole, tak? Ubierz się w taki sposób jak na obrazku wyżej (w spoilerze) i zobaczysz jak zareagują ludzie wokół Ciebie.

Taki "facet" nie obroni swojej kobiety w sytuacji zagrożenia, a złoży się na "strzała" lub ucieknie.

Edytowane przez kacperq
Taki "facet" nie obroni swojej kobiety w sytuacji zagrożenia, a złoży się na "strzała" lub ucieknie.

Jeśli czyjeś zdolności bojowe oceniasz po wyglądzie to gratuluję. Poza tym jestem dość mocno przekonany, że gdybyś dostał ode mnie strzała, a z całą pewnością od Bigiego, również byś się złożył - idąc twoim tokiem rozumowania jesteś więc ciotą.

O "sytuacjach zagrożenia" najwięcej zawsze chrzanią dzieci, które nigdy w takowej nie były, a z takim podejściem posiadanie partnerki raczej ci nie grozi, więc kwestie ewentualnej jej obrony są raczej czysto teoretyczne.

• Popieram 3

Po pierwsze, nie mam piętnastu lat, jak pewnie Ci się wydaje. Bardzo możliwe, że masz rację. Tylko różnica jest taka, że nie jestem osobą tchórzliwą, która osrałaby się na widok jakiegoś "dresa" w przeciwieństwie do "mężczyzn" ze zdjęć. W takich sytuacjach nigdy nie byłem tym, który spierdziela ;)

O jakim podejściu mówisz? Nie rozumiem.

Pojęcie "pedał" w tym przypadku to przenośnia. Chodzi o pedalski ubiór i wygląd. Jeśli trenowałbyś muai-tai od 15 lat, to nie wyglądałbyś jak koleś ze zdjęcia.

Zrobiłem to dla dziewczyny. Co ty na to? Nadal jestem pedalski?