mICh@eL 335 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Myślałem, że 1 września Cię dołuje i tak sobie idziesz utopić smutki w kieliszku Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Myślałem, że 1 września Cię dołuje i tak sobie idziesz utopić smutki w kieliszku http://wd6.photoblog.pl/np3/201007/DC/71189245.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Dawno tego nie wklejałeś Cytuj Link to post Share on other sites
Thorin49 12 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Samsung Chronos Series 7 - wygląda i zapowiada się super Jakbym miał kupować w najbliższym czasie laptopa z Windows to bym tego właśnie brał. Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Wymiata ten Samsung Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Stało się. Kupiłem nową obudowę Bitfenix Shinobi z oknem Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 No nawet niezła. Tylko ci się lekko zasyfią porty USB Ile dałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 (edytowane) 73 CHF + 8.50 CHF wysyłka Obudowa przyjdzie jak dobrze pójdzie do w piątek. Edytowane 31 Sierpnia 2011 przez Mixtape Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Buda spoko, mam ją już dwa miechy Ale lepsza, bo bez okna Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 U mnie komp stoi na biurku bokiem do mnie więc czasem sobie lubię zerknąć przez okno Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Window ma chyba bezśrubkowy montaż 5.25", daj znać jak działa Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Spoko jak przyjdzie to porobię foty. Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 @UP Przeczytaj książkę "Uśpieni"- gorąco polecam. Żaden film nie zastąpi tekstu czytanego działającego na wyobraźnie Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) @UP Przeczytaj książkę "Uśpieni"- gorąco polecam. Żaden film nie zastąpi tekstu czytanego działającego na wyobraźnie nie czytam książek od 10 roku życia, chyba że techniczne a tych to już bardzo dużo Edytowane 1 Września 2011 przez Bany_krk Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Wiele tracisz, zwłaszcza w przypadku tej książki ale cóż- gusta są różne Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 nie czytam książek od 10 roku życia, chyba że techniczne a tych to już bardzo dużo To ladnie zes se zwichnal umysl. Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 To ladnie zes se zwichnal umysl.zamiast czerpać przyjemność z literatury czerpię przyjemność na świeżym powietrzu czy też oglądając dobry film, a jeśli już coś czytam to z pożytkiem, żeby nie haratać i tak już jak na mój wiek słabych oczu Cytuj Link to post Share on other sites
Devox 15 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Nie chce wyjść na debila , ale ja nie czytam książek bo jakoś mnie nie ciągną . Nie że od czytania boli mnie głowa jak Leszka dresa , ale jakoś to na mnie nie działa . Przeczytam se połowę 1 części wieśka a dalej już leży w koncie Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) Musicie zrozumiec jedna wazna rzecz - nikt madry, inteligentny, nie wyrazi sie o was pozytywnie, jesli nie poznacie szkolnego kanonu literatury polskiej. Juz nie mowie, ze obcojezczyznej. Wstyd i wiocha, ze az mnie zeby bola. Nie probujcie nawet tego tlumaczyc, bo pograzacie sie. Sapkowski? Tolkien? To wszystko na co was stac? Przeciez oni to pikusie w literaturze fantasy. Takie nazwiska jak Eddings, Hegel, Martin - pare klas wyzej. Wstyd. Zwykly wstyd. Przejdzmy do filmow. Ostatnio, mialem rozkosz (doslownie) obejrzec film Stanleya Kubricka - A Space Oddyssey (czesc pierwsza, a byly dwie). W sumie nie mialem wczesniej okazji. Ksiazke przeczytalem (polecam C. Clarke, jeden z moich liderow wsrod literatury s-f) dwa razy. Jak to ktos napisal w komentarzach do filmu: Czesc druga to mocne kino s-f, ale jedynka - zmodyfikowala moje DNA. Film o tym, jak to mozna nasycic trescia obraz, w ktorym tak malo slow. Obcowanie nie tylko z zyciem pozaziemskim, ale i z geniuszem rezysera. Arcydzielo. Edytowane 1 Września 2011 przez Istvan Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 literaturę omijam szerokim łukiem, za to bardzo dobrze znam polską ortografię i gramatykę, do tego mam bogaty zasób słownictwa, a czy potrzebne mi jest czytać coś co ktoś uznał że jest dobre? dla mnie najwyższym przejawem kultury jest technika a nie sztuka Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) Bedac kiedys na spotkaniu biznesowym, jeden z (bardzo waznych) uczestnikow zadal nam wszystkim to samo pytanie. W jego tresci, sprytnie zawarl pojecie "szklanych domow". I co? Nie trzeba czytac? Czlowiek bez ksiazek moze wyjsc na totalnego kretyna. W bardzo latwy sposob. P.S. Pojecie z Przedwiosnia. Jak ktos jeszcze nie mial w szkole, to niech sie nie martwi. Na pewno bedzie. Edytowane 1 Września 2011 przez Istvan Cytuj Link to post Share on other sites
plebs 11 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 (edytowane) Bedac kiedys na spotkaniu biznesowym, jeden z (bardzo waznych) uczestnikow zadal nam wszystkim to samo pytanie. W jego tresci, sprytnie zawarl pojecie "szklanych domow". I co?I gó**o, nie wiem co ma biznesowe spotkanie do lektury szkolnej i nie chce wiedzieć. Wystarczyło że ze wszystkich lektur nie przeczytasz tej jednej i masz przejechane spotkanie biznesowe, to takie smutne. Istvan musisz wymyślić jakiś lepszy przykład bo to było dość przykre. Edytowane 2 Września 2011 przez plebs Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Nie potrzebne sa przyklady. Po prostu, nie znajac lektur szkolnych, zawsze bedziesz kretynem. Cytuj Link to post Share on other sites
Devox 15 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Czyli uważasz że sensem jest czytać lekturę kolesia który jechał na opium ? Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Czyli studiowanie psychologii tez nie ma sensu, bo Freud mial skrzywiony umysl? Ciekawa logika. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts