Skocz do zawartości

OFFTOPIC - rozmowy na każdy temat

Recommended Posts

W czym programować na Androia ? Potrzebny jakiś kompilator specjalny żeby pisać w jakiejś obiektówce? np. Delphi(tak wiem ze to pascal :) ) Czy można jakoś tego exe z bibliotekami (C+) dać w coś co zmieni rozszerzenie na apk ?

Gość darkatraz

Oj tam przynudzacie o pannach, 16-19 się wyrywa dla zabawy, z mało którą można "stworzyć" realny związek. W takim wieku to można pociupciać, na dyskoteke pójść i takie tam. Takie związki na całe życie to raczej w późniejszym etapie życia 24 do UP. Takie jest moje zdanie.

A tak poza tym zmęczony jestem w wuj %-)

Jack tyle, ze najpierw trzeba miec czas na imprezy. Mnie jakos panna na jedna noc nie interesuje bo sztuka nie jest przeleciec kobite wsawiona na imprezie.

Gość JackHammer

Bez obrazy ale wyczuwam u Ciebie niepowodzenia jakieś. Nie mówię że w wieku 17-23 nie znajdziesz panny ogarniętej ale jest to mała szansa, teraz żyjemy w innych czasach kiedyś to wszystko inaczej wyglądało, było ku*****o ale nie w takim stopniu jak teraz. Wg. mnie mniej dziewczyn się "szanuje".

Trzeba ruchać ile fabryka dała

pamiętaj by się zabezpieczać.

Całkiem poważnie: teraz naprawdę bardzo trudno znaleźć dziewczynę, na której wrażenie zrobi kultura, rozsądek czy troskliwość. Wiem, bo sam jestem w tym wieku i widzę, co się dzieje dookoła. Byle co weekend na imprezę, upić się i na każdym "melanżu" (strasznie irytuje mnie to słowo) obściskiwać się z inną... albo nawet z kilkoma. Tak niestety wygląda wychowanie młodzieży, gdy autorytetami są szmatławe gwiazdki pop.

Gość JackHammer

Powiedzmy sobie szczerze że teraz media ciągle kreują idolów nastolatków. Kiedyś ludzie byli bardziej ogarnięci niż teraz. Media nastawiają na kasę i że to jest priorytet w życiu. Teledyski na MTV czy VIVA różnią się od tych z lat 80-90 fakt inne czasy inne pokolenie ale teraz w KAŻDYM niemalże teledysku widzimy jak panienki świecą gołymi du***i.

. Byle co weekend na imprezę, upić się i na każdym "melanżu"

Mnie jeszcze bardziej wkurza jak na facebooku piszą "ale sie najebałem" albo "kac że kur#$@ mać" to dla mnie głupota pisząc takie statusy.

Up- to tak jest jak dzieciaki pija alkohol i jeden z drugim pierdo... i sie chwala ze sie nabimbal.Tylko swiadczy o nich, masa jest tego na tym za*****m facebooku albo ten twitter cytaty typu aaa ide sie wykapac taki przyklad, a co mnie lub innych to go**o obchodzi, ja sie pytam....Ja to piero.... takie portale.Szkoda czasu;/

Szkoda, że jedyne co można aktualnie wyrwać to panna wyruchana w każdą dziurę. :(

Niestety, Ci co tworzyli świetną muzykę, albo nie żyją, rozpadli się, albo się już kończą. Nic nie zrobimy, a jak ma się trafić "ta jedyna" to wystarczy czasu.

Dziewic to trzeba szukać w gimnazjum.

PS. Notka od autora: W Polsce karalne jest współżycie z osobą która nie ukończyła 15 roku życia.

Szkoda, że jedyne co można aktualnie wyrwać to panna wyruchana w każdą dziurę. :( Niestety, Ci co tworzyli świetną muzykę, albo nie żyją, rozpadli się, albo się już kończą. Nic nie zrobimy, a jak ma się trafić "ta jedyna" to wystarczy czasu.

Wydymana + SYF gratis.

Edytowane przez blacklizard

Teraz bycie dziewicą w gimnazjum to wstyd.

Dokładnie,wszystkie ku**y:) :D

Sie porobilo na tym swiecie...

Bajzel i tyle.

Edytowane przez 06radcho
Gość darkatraz

Dziewice to tylko w podstawowce. Juz dziewczyny w 2 gim zaczynaja dawac na lewo i prawo.

Jeszcze troche to dziewice pozostana jedynie w klasach 1-3 szkoly podstawowej.

Najbardziej to nie nawidze dziewczyn ktore sie bawia facetami. Dam przyklad ze swojego zycia.

Poznalem Barbare. 16 lat, mila i sympatyczna dziewczyna (do czasu). Przez 2 tygodnie swietnie sie z nia pisalo. Pewnego razu podrzucila propozycje spotkania sie. Zgodzilem sie (bo kto by sie nie zgodzil :co:). Po spotkaniu wieczorem zaczynam z nia rozmowe. I tak przez 30 minut jest ok, a tu nagle szok. Kaze mi sie odwalic, zebym do niej nie pisal nic. Ja jej 'co sie stalo', a ona mi oznajmia, ze pisala tylko po to by sie z kogos posmiac, a spotkala sie z litosci.

I jak sie tutaj nie zdenerwowac? Jezeli dziewczyny beda postepowac podobnie jak ona to my znikniemy z tego swiata smiercia naturalna.

Edytowane przez darkatraz

Ja mialem tez taki klimat z du***i.Mnie np puscila kantem bo przyprowadzil sie do Wrocka jakis koles co mial starych przy kasie.Goscik sie zapoznal z nami i jakies tam pi******l glupoty i wiadomo panny juz kisiel w majtkach, zajaraly sie nim, i tak wyszlo ze moja byla byla najbardziej na niego napalona, a potem juz widzialem ze z nim chodzi do domu, a ze mna tylko na czesc.

Teraz narazie zwazki mam gdzies, bo w sumie ni moge jakos znalezc tej fajnej panny.

Kumpel byl z fajna dosyc panna, 4.5roku i go zostawila....a najgorsze jest to ze sie spakowala i poszlaaaaa.I tyle lat psu w du*e, wiecie cos tam od czasu mial, nie musze mowic co heh.Ale zalamka ogolem.

W anglii to jest duze ku*****o, wieskze niz w PL nawet.

Edytowane przez 06radcho