xentiu 56 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 W czym programować na Androia ? Potrzebny jakiś kompilator specjalny żeby pisać w jakiejś obiektówce? np. Delphi(tak wiem ze to pascal ) Czy można jakoś tego exe z bibliotekami (C+) dać w coś co zmieni rozszerzenie na apk ? Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 http://developer.android.com/sdk/index.html Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A jakieś książki do nauki C#? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Na początek jak znalazł Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Oj tam przynudzacie o pannach, 16-19 się wyrywa dla zabawy, z mało którą można "stworzyć" realny związek. W takim wieku to można pociupciać, na dyskoteke pójść i takie tam. Takie związki na całe życie to raczej w późniejszym etapie życia 24 do UP. Takie jest moje zdanie. A tak poza tym zmęczony jestem w wuj Jack tyle, ze najpierw trzeba miec czas na imprezy. Mnie jakos panna na jedna noc nie interesuje bo sztuka nie jest przeleciec kobite wsawiona na imprezie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 To sobie poczekasz chyba że Selekta znajdziesz to ok. Ale więcej jest tych lewych sztuk. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dzisiaj tak przemyślałem to wszystko i doszedłem do jednego. W latach 17-23 tylko skończony kretyn by szukał tej jedynej. Trzeba ruchać ile fabryka dała %-) :wariat: Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Bez obrazy ale wyczuwam u Ciebie niepowodzenia jakieś. Nie mówię że w wieku 17-23 nie znajdziesz panny ogarniętej ale jest to mała szansa, teraz żyjemy w innych czasach kiedyś to wszystko inaczej wyglądało, było ku*****o ale nie w takim stopniu jak teraz. Wg. mnie mniej dziewczyn się "szanuje". Trzeba ruchać ile fabryka dała pamiętaj by się zabezpieczać. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Całkiem poważnie: teraz naprawdę bardzo trudno znaleźć dziewczynę, na której wrażenie zrobi kultura, rozsądek czy troskliwość. Wiem, bo sam jestem w tym wieku i widzę, co się dzieje dookoła. Byle co weekend na imprezę, upić się i na każdym "melanżu" (strasznie irytuje mnie to słowo) obściskiwać się z inną... albo nawet z kilkoma. Tak niestety wygląda wychowanie młodzieży, gdy autorytetami są szmatławe gwiazdki pop. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Up- co prawda to prawda, dzisiejsza młodzież...... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Powiedzmy sobie szczerze że teraz media ciągle kreują idolów nastolatków. Kiedyś ludzie byli bardziej ogarnięci niż teraz. Media nastawiają na kasę i że to jest priorytet w życiu. Teledyski na MTV czy VIVA różnią się od tych z lat 80-90 fakt inne czasy inne pokolenie ale teraz w KAŻDYM niemalże teledysku widzimy jak panienki świecą gołymi du***i. . Byle co weekend na imprezę, upić się i na każdym "melanżu" Mnie jeszcze bardziej wkurza jak na facebooku piszą "ale sie najebałem" albo "kac że kur#$@ mać" to dla mnie głupota pisząc takie statusy. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Up- to tak jest jak dzieciaki pija alkohol i jeden z drugim pierdo... i sie chwala ze sie nabimbal.Tylko swiadczy o nich, masa jest tego na tym za*****m facebooku albo ten twitter cytaty typu aaa ide sie wykapac taki przyklad, a co mnie lub innych to go**o obchodzi, ja sie pytam....Ja to piero.... takie portale.Szkoda czasu;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Szkoda, że jedyne co można aktualnie wyrwać to panna wyruchana w każdą dziurę. Niestety, Ci co tworzyli świetną muzykę, albo nie żyją, rozpadli się, albo się już kończą. Nic nie zrobimy, a jak ma się trafić "ta jedyna" to wystarczy czasu. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A no dupodajek jak Nowakow w PL Jak jestes cierpliwy to moze jakas fajna kobitka sie znajdzie. Sa ku**y i sa tez normalne. Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Dziewic to trzeba szukać w gimnazjum. PS. Notka od autora: W Polsce karalne jest współżycie z osobą która nie ukończyła 15 roku życia. Szkoda, że jedyne co można aktualnie wyrwać to panna wyruchana w każdą dziurę. Niestety, Ci co tworzyli świetną muzykę, albo nie żyją, rozpadli się, albo się już kończą. Nic nie zrobimy, a jak ma się trafić "ta jedyna" to wystarczy czasu. Wydymana + SYF gratis. Edytowane 5 Lipca 2012 przez blacklizard Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dziewic to trzeba szukać w gimnazjum.Teraz bycie dziewicą w gimnazjum to wstyd. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Teraz bycie dziewicą w gimnazjum to wstyd. Dokładnie,wszystkie ku**y:) Sie porobilo na tym swiecie... Bajzel i tyle. Edytowane 5 Lipca 2012 przez 06radcho Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Dziewice to tylko w podstawowce. Juz dziewczyny w 2 gim zaczynaja dawac na lewo i prawo. Jeszcze troche to dziewice pozostana jedynie w klasach 1-3 szkoly podstawowej. Najbardziej to nie nawidze dziewczyn ktore sie bawia facetami. Dam przyklad ze swojego zycia. Poznalem Barbare. 16 lat, mila i sympatyczna dziewczyna (do czasu). Przez 2 tygodnie swietnie sie z nia pisalo. Pewnego razu podrzucila propozycje spotkania sie. Zgodzilem sie (bo kto by sie nie zgodzil ). Po spotkaniu wieczorem zaczynam z nia rozmowe. I tak przez 30 minut jest ok, a tu nagle szok. Kaze mi sie odwalic, zebym do niej nie pisal nic. Ja jej 'co sie stalo', a ona mi oznajmia, ze pisala tylko po to by sie z kogos posmiac, a spotkala sie z litosci. I jak sie tutaj nie zdenerwowac? Jezeli dziewczyny beda postepowac podobnie jak ona to my znikniemy z tego swiata smiercia naturalna. Edytowane 5 Lipca 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Na całe gimnazjum, chociaż jedna się znajdzie...Chyba. Edytowane 5 Lipca 2012 przez blacklizard Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja mialem tez taki klimat z du***i.Mnie np puscila kantem bo przyprowadzil sie do Wrocka jakis koles co mial starych przy kasie.Goscik sie zapoznal z nami i jakies tam pi******l glupoty i wiadomo panny juz kisiel w majtkach, zajaraly sie nim, i tak wyszlo ze moja byla byla najbardziej na niego napalona, a potem juz widzialem ze z nim chodzi do domu, a ze mna tylko na czesc. Teraz narazie zwazki mam gdzies, bo w sumie ni moge jakos znalezc tej fajnej panny. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Coś w sam raz na tę rozmowę: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/07/204f678ee0611116986fcd76b2cfbb38.jpg?1341482261 Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) @up Dobre. Trzeba jechać na Bliski Wschód się ustawić i przyjechać do Polski jako jakiś Szejk. Niektóre kobiety lecą na Arabów. Edytowane 5 Lipca 2012 przez blacklizard Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Kumpel byl z fajna dosyc panna, 4.5roku i go zostawila....a najgorsze jest to ze sie spakowala i poszlaaaaa.I tyle lat psu w du*e, wiecie cos tam od czasu mial, nie musze mowic co heh.Ale zalamka ogolem. W anglii to jest duze ku*****o, wieskze niz w PL nawet. Edytowane 5 Lipca 2012 przez 06radcho Cytuj Link to post Share on other sites
Sn1PeR 678 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Na całe gimnazjum, chociaż jedna się znajdzie...Chyba. Związki w gimnazjum jak dla mnie są chore... Edytowane 5 Lipca 2012 przez Sn1PeR Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Zwiazki na tydzien..... ni wiem czy to mozna nazwac zwiazkiem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts