RAKU 44 25 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Po prostu wsadzilem glowe do ula, zasmialem sie i wylecialy osy. Nigdy sie tak nie bawiles? Następnym razem polecam iść do baru dla homoseksualistów spuścić spodnie i też wsadzić głowę do "ula" To będzie dopiero wyzwanie dla Ciebie Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Sadzac po zdjeciu, ktore masz w profilu, wnioskuje, ze to Ty jeszcze bawisz sie ptaszkiem. I w przeciwienstwie do Ciebie, niczego nie musze wymyslac na Twoj temat. Cytuj Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Sadzac po zdjeciu, ktore masz w profilu, wnioskuje, ze to Ty jeszcze bawisz sie ptaszkiem. I w przeciwienstwie do Ciebie, niczego nie musze wymyslac na Twoj temat. Czyżbyś brał te moje wypowiedzi na poważnie? Jeżeli chodzi Ci o kalendarz to jakbyś nie wiedział jest to "nagroda" od Benchmarka Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Czasem dajecie takie posty, ze odpowiedzi sie same sie podsuwaja. Tyle, ze 90% z nich nie ujdzie, bo o ile mozna napisac "pierdol" jak w SB, albo pseudo-cenzuralne - ch j, to nie mozna napisac "murzyn". Wszystko kwestia wzgledna i systemu moralnego moderatora. W sumie, mam to gdzies, ale to pokazuje niski poziom moderingu. Czyżbyś brał te moje wypowiedzi na poważnie? Az za bardzo. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Autocenzura w takiej formie jak podałeś jest dozwolona i często właśnie tak odsiewam u innych takie słowa. Chodzi przecież o to, żeby tego słowa nie było. W twojej wypowiedzi nie chodziło o słowo murzyn, tylko o całe zdanie. Stwierdziłeś, że każdy murzyn ma swojego Pana. Wiele osób zwróciło na to uwagę (były też raporty i słusznie). Za to właśnie przyznałem ci ostrzeżenie. Generalnie radzę ci wrzucić na luz i przemyśleć coś 3 razy zanim coś na kogoś tutaj napiszesz. Za bardzo się ostatnio zagalopowałeś i idziesz po krawędzi. Pamiętaj, że swoje poglądy zawsze można wyrazić w kulturalny sposób, nikogo nie obrażając. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Autocenzura w takiej formie jak podałeś jest dozwolona i często właśnie tak odsiewam u innych takie słowa. Chodzi przecież o to, żeby tego słowa nie było. Jak to nie bylo? Przeciez wszyscy wiedza co napisalem. Efekt? Jest! Dlatego to wlasnie jest "pseudo" a nie "auto". Zamiast ch j, powinno byc same . Wyrazanie swoich pogladow w kulturalny sposob jest nudne. Zreszta, czy ja tu kogos obrazam? Poczytajcie co to znaczy "obrazic", bo pewnie wolicie jak nazwie sie was ch jem niz (ironicznie) murzynem. Uwazam, ze jestem na bardzo wysokim poziomie. Na pewno wybijam sie na ponadprzecietna. :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja poczułem się urażony, jak nazwałeś mnie chamem. Resztę tekstu pozostawię bez komentarza. Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ok, tylko odpowiedz na pytanie - dlaczego dopuszcza sie pseudo-cenzure (czyli brak cenzury) typu: "ch j". Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Bo wtedy ukrywasz te słowo, cenzura w takiej formie jest ok, czy ktoś oprócz ciebie ma inne zdanie na ten temat? Słowo jest zakrywane w taki sposób, że dorośli wiedzą o co chodzi, a dzieciak zobaczy ikonke Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Moim zdaniem forum powinno byc wolne od wulgaryzmow. Poprawia to jego jakosc. Jesli napiszesz ch j to dobrze wiesz, ze chodzi o ch ja. Natomiast obecnosc samego znaczka - - cenzurą juz jest. Powtarzam sie, ale to co dzieje sie na forum, nie jest cenzura. Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ja jak już, to piszę "pi le", żeby nie zatracił się sens zdania Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hahaha Hiszapania przegrała ze Szwajcarią 0:1 A tutaj kierowcy którzy chyba "nie mają mózgu" http://nasygnale.pl/gid,12367324,title, ... leria.html Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Hahaha Hiszapania przegrała ze Szwajcarią 0:1 Ja od serca kibicuję Nigerii lub Wybrzeżu Kości Słoniowej. A faworytem według mnie jest Argentyna. Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Argentyna dzisiaj pokazała klasę Cytuj Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ty nie pokazałeś klasy, nie masz żadnej platynowej gwiazdy Cytuj Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Miałbym już platynę na RKM T88, ale zmieniłem nieco strategię. Sprawdziłem w statystykach na których broniach jestem blisko gwiazdek i gram teraz tylko na owych. Cytuj Link to post Share on other sites
szymon_j14 11 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 A oto idealne chłodziwo dla Fermi: http://images37.fotosik.pl/300/1228a6f2ef00a7e6med.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 hahahhaahahahahah ahhahahahahah ha hahahahahaha hahahahahah aha hahahahhaah Cytuj Link to post Share on other sites
Istvan 4 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Od 1:20 - no i te obrazki. Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 19 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 1:20 + kilka sekund dobry filmik Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Nie no... świetne Cytuj Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 To kiedyś było w podobnym klimacie. Tłumaczenie na angielski. Im dalej tym lepiej EDIT: nie mogę znaleźć wersji z najlepszymi napisami ... Cytuj Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JKOXD5BAW8I Cytuj Link to post Share on other sites
kuniomaster1993 0 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Fajny chicken Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Kurde, zara probna matura z matmry PR, a jutro fiza PR. Troche sie tej fizy boje, bo malo sobie przypominalem, a dzis w ogole czasu nie bede mial na to Choc wczoraj na polskim probnym PP zrobilem lepiej. Jak zwykle są 2 tematy do wyboru. Napisalem na temat 1., stwierdziłem, że jest duzo czasu to moze temat drugi lepiej mi pojdzie, bo ten pierwszy kijowo napisalem. Ten, ktory bedzie gorszy podpisze jako brudnopis. Napisalem na drugi, szczęśliwy ide oddac, wychodze z sali i przypomina mi sie, ze zapomnialem podpisac ktoregos z tematów jako brudnopis. W efekcie oddałem oba tematy napisane Jeszcze jakby byly jakos fajnie napisane... Choc kumpel lepiej, nie wiedzial, ze trzeba jeden z tematów wybrać i napisal na oba Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts