MiK 13222 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Ciekawi mnie dlaczego góra podjęła taką decyzję. Co ich kierowało. Edytowane 12 Listopada 2013 przez MiK86 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Xor od kilku dni nie założył żadnego nieprzychylnego im tematu, więc nie mieli ładnego usprawiedliwienia, aby się głaskać. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jak to dlaczego? Żeby plebs się cieszył, pił wino i się bawił, a prawdziwe problemy zeszły na drugi plan. Można to porównać do dodrukowania dolara przez rząd USD, każdy ma niby więcej piniendzów ale co z tego skoro jego wartość jest niższa. Ot taka teoria spiskowa. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13222 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 A może trofea i acziwki jak na innych forach. Np. 10 dni bez logowania itp itd. Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Wartość jest taka sama, bo 2 dolary nie zamieniają się w dolara. Spada ich siła nabywcza, ale wartość jest constans. http://i.pinger.pl/pgr330/27889eed0019d5294ee27a4e/-thumb.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ciekawi mnie dlaczego góra podjęła taką decyzję. Nie mogę wypowiadać się co kierowało innymi w głosowaniu ale z mojego punktu widzenia wyglądało to tak- wyłączenie repa w "na luzie" nie zmieniło tego w jakim stopniu odzwierciedlał on poziom wiedzy. Kto chciał przyznać rep za uwagę w na luzie robił to pokrętnie nagradzając innych poza tym działem. Jedyny zauważalny efekt był taki że po tyłku dostała aktywność ludzi w "na luzie". Zobaczymy czy dział odżyje a to dopiero początek "reformy" punktów reputacji więc nie zamartwiajcie się na zapas 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Czy w skład reformy będzie coś takiego jak zakaz przyznawania repów za ogłaszanie konkursów? Konieczność zaglądania komuś do zawartości znacząca ogranicza podaż propsów. I co z tego, że frekwencja spadła? Patrz, jak ten temat się szybko zeszmacił. Z rozmów politycznych i wpisach o pedofilach teraz zaczęli pokazywać cycki. Łaaaał Tylko Nowaj trzyma się dawnych klimatów. Poza tym, jak frekwencja spadła, to ilość bezsensownych propsów spadła, nawet jeśli zakładamy, że każdy kto by dał normalnie komuś propsa, to dawałby go po cichu. Edytowane 12 Listopada 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13222 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 efekt był taki że po tyłku dostała aktywność ludzi w "na luzie" fu*k THAT! To forum komputerowe a nie for fun. Wiem, że jakoś trzeba nabić odwiedziny, ale proszę was . . . Kto chciał przyznać rep za uwagę w na luzie robił to pokrętnie nagradzając innych poza tym działem Teraz głupi obrazek i obok przycisk repa. Efekt - jeszcze prościej. Tak mam już: http://img.sadistic.pl/pics/0a166077fd1c.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 to dopiero początek "reformy" punktów reputacji więc nie zamartwiajcie się na zapas 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 Oops, tego miało nie być A tak przy okazji, kiedy miała przyjść dostawa? Edytowane 12 Listopada 2013 przez Gornik Steve Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 http://www.andrzejrysuje.pl/wp-content/uploads/2013/11/6-latki.jpg http://www.andrzejrysuje.pl/wp-content/uploads/2013/10/arcybiskup.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 to dopiero początek "reformy" punktów reputacji więc nie zamartwiajcie się na zapas Aż strach się bać, co będzie dalej. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Twarzowe I nawet na Instagramie, #ONR #Hipsters Edytowane 12 Listopada 2013 przez se7enfiy Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zabrakło tylko KKK na tym "przedstawieniu". Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Istota całego pomysłu opisana tutaj.http://img17.imageshack.us/img17/1889/ggzi.png Przy wprowadzaniu tej restrykcji, było mnóstwo głosów niezadowolenia - okazało się, że słusznie przepowiadających wymarcie aktywności w Na Luzie. Największym problemem wtedy, było zbytnie szaleństwo w jpgach i przyznawaniu za nie reputacji - to będzie nadal korygowane, tylko w inny sposób.Czyli use, but not abuse, a ewentualne korekty wprowadzimy z czasem patrząc na to jak wszystko się rozwinie. Poza tym, powiedział już to Biafra - to dopiero początek, więc nie zamartwiajcie się na zapas. To forum komputerowe a nie for fun. Forum to przede wszystkim ludzie. Skoro tyle osób zadowala powrót reputacji do Hyde Parku, a przeciwwskazania ku temu są malutkie, to dlaczego tego nie zrobić? Co ktokolwiek na tym traci? Jeśli natomiast pewne osoby nie będą wiedziały co to umiar i zaczną wykorzystywać te dobrodziejstwa, to się nimi zajmiemy, albo zablokujemy reputację w najbardziej "gorących"/spamerskich tematach i po problemie. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13222 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Jeśli natomiast pewne osoby nie będą wiedziały co to umiar i zaczną wykorzystywać te dobrodziejstwa, to się nimi zajmiemy, albo zablokujemy reputację w najbardziej "gorących"/spamerskich tematach i po problemie. Jedna odpowiedź = jeden rep max. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Zabawne. Seed potępia nabijanie postów przez Xora , bo niby się kłóci o kąsole (że niby dana strona barykady siebie nawzajem propsuje), ale to, że modzi głaszczą siebie na potęgę, to już jako argumentu nie napisał. Było lepiej, jest gorzej. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Jedna odpowiedź = jeden rep max. No to już byłaby bzdura w rodzaju unijnych limitów na produkcję. Jak tu przedłużać e-penisy jak każdy miałby mieć takiego samego ? Edytowane 12 Listopada 2013 przez Nowaj 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) No to już byłaby bzdura w rodzaju unijnych limitów na produkcję. To jest polityka zbalansowanej gospodarki, a mniej oficjalnie plan mitteleuropa. Tak poza tym, to szybcy jesteście. Inicjatywa wyszła 20 września, a mamy 12 listopada. Edytowane 12 Listopada 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
Gornik Steve 218 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Na tym forum wydłuża się E-penisa 3D markami, a nie repem. Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13222 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Sid Czemu tego nie przekopiowałeś tylko fotę wkleiłeś. Złe nawyki trudno zgubić? Inicjatywa wyszła 20 września, a mamy 12 listopada. Sid od dawna planował rozłam na forum. Edytowane 12 Listopada 2013 przez MiK86 Cytuj Link to post Share on other sites
Skeletor 1688 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 http://imageshack.com/a/img690/4995/ug5k.png 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 O co chodzi bo nie rozumiem? Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 12 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Badanie czyli. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako że czas to pieniądz, to drugą kontynuuje badanie: - Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście. - Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać. - A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca. - Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie... Na to pacjentka: - Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić? 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts