Gość usunięty Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) i będzie tylko 1 partia liberalna sie liczyla Niby jaka? Jeśli mówisz o PO to ona ma poglądy liberalne tylko w nazwie - ot choćby gdzie prywatyzacja, radykalne zmniejszenie podatków, biurokracji, pomoc małym i średnim przedsiębiorcom, prywatne kasy chorych i prywatne firmy wypłacające emerytury? Edytowane 1 Listopada 2013 przez Igorrodz Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Politykiery - ile razy było mówione, żebyście założyli sobie własny temat i tam obrzucali się wzajemnie opiniami, nie brzydząc ludzi w tym ogólnym temacie. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 @Sid Dochodziłoby tam do rękoczynów. Tutaj wpisy o polityce są dzielone przez śmieszne zdjęcia, filmiki oraz pedofilów i resztę gónwa rozładowywującego napięcie u niektórych osobników. Ale jak Ci się takie wytłumaczenie nie podoba to sam możesz założyć odpowiedni temat wydzielając z tego posty, które nawiązują do polityki Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Miał to robić Major, na co dostał przyzwolenie - ja nie chcę wchodzić między wódkę a zakąskę, ale jeśli jest taka potrzeba, to zrobię wam ten temat. Tylko i wyłącznie dlatego, że jednak są ludzie którzy na to marudzą, a rękoczyny w tamtym temacie... cóż - wasza miłość do polityki, wasze siniaki, nikt na siłę tam wchodzić nie będzie Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 nikt na siłę tam wchodzić nie będzie Mam nadzieję, że Ty też nie będziesz Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Nadzieja umiera ostatnia Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) http://m.ocdn.eu/_m/c168a48acf7d5c3889358d4f3fb6928d,62,37.jpg Edytowane 1 Listopada 2013 przez Igorrodz Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Znów poruszę ważną kwestię, kiedy sid przestanie mnie publicznie obrażać? Z aktualizacji mojego statusu: Idź być głupim gdzie indziej. Na szczęście, na tym forum liczy się interpretacja moderacji, a nie a-moralnych gnojków którzy chcą się dorabiać na niewiedzy tutejszych użytkowników A skoro nadal nie potrafisz się zachować i dopasować do tutejszych standardów, to może czas rozważyć kolejnego bana. Zacznijmy wreszcie kulturalnie rozmawiać, zamiast obrażać i grozić banem. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18772 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Salem, daj sobie już spokój. Skończysz jak "kubusie" i po co Ci to?Zarabianie na użytkownikach forum w tak chamski sposób woła o pomstę do nieba, więc Sid ma całkowitą rację w tym co pisze. I tak się dziwię, że nie szkoda mu klawiatury na to... Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Jeszcze raz, nie rozmawiamy o moich zarobkach i moralności, a o tym iż kolejny raz ktoś mnie obraża. No udawaj pokrzywdzonego i ściemniaj dalej, poprzednim razem dostałeś za to bana na tydzień, chcesz zgadywać ile będzie tym razem? Ja się pytam jak mam na to reagować? Edytowane 1 Listopada 2013 przez Salem Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Jak? -zamknąć pysk Cytuj Link to post Share on other sites
Salem 363 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 No proszę, moderator i takie odzywki.. Nieładnie.. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Zgłoś mnie do prokuratury. A jak Ci się tu nie podoba, to nikt Cie tu nie trzyma (co powtarzałem od ponad 11 miesięcy). Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Chwila. Bezczelnie (i nielegalnie) próbowałeś wykorzystać czyjąś niewiedzę i chcesz, by ktoś zachowywał się w porządku do Ciebie. Ty chyba sobie żartujesz. Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Sid, trzeba założyć osobny temat o polityce. Na moim forum bmw przyniosło to dobry efekt. I jeszcze jedno, rozmowa na forum o pilityce, to nie rozmowa, tylko DEBATA. Rozmówcy ślepo recytują swoje racje, nie dopuszczając myśli, że mogą jej nie mieć. Ubrana w ładne kwiatki pyskówa. Ot co. Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Sid, trzeba założyć osobny temat o polityce. Zaraz będzie! Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious24x 0 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Sid nie ma racji hejter jeden (( Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Multi Salema? PS: szybko działa ta policja Kilka sekund i po dziadzie...//sid czuwa Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 To tylko kubuś ---Politykiery, do szabli!http://forum.benchmark.pl/topic/104865-temat-do-debat-o-polityce-wchodzisz-na-w%C5%82asne-ryzyko/ Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Zaraz będzie! O tak, już widzę jak Major nie zaczyna tutaj rozmowy z Nowajem. Uderz w stół "zaraz te nożyce zamiast się odezwać, tobie pie...." (dla niewtajemniczonych: http://youtu.be/PhqTMnPspiA?t=2m34s) Bezczelnie (i nielegalnie) próbowałeś wykorzystać czyjąś niewiedzę Chamsko, pazernie - tak. Nielegalnie - wg regulaminu nie ma zakazu. // jest nielegalne @Cacek93 Modzi czy tam TS może sprawdzić IP (przynajmniej tak kiedyś mówił). Edytowane 1 Listopada 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 http://i.imgur.com/UsWrN2q.png Nie wiem ile razy można to pokazywać. Temat salema zamknięty - jest on a-moralnym cwaniakiem naciągającym forumowiczów, nasze forum nie jest platformą do handlu i decyzja moderacji była taka a nie inna, aby uchronić potencjalnych kupców przed wtopieniem 20zł w coś, co można nabyć za 3,30zł.Wszystko w zgodzie z regulaminem forum i mając na uwadze dobro użytkowników a nie naciągaczy.IP sprawdzone, to Kubuś. A ee yy... chyba tyle. Over and out. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Nielegalnie - wg regulaminu nie ma zakazu Wg regulaminu humble bundle odsprzedaż kodów jest zabroniona. tobie pie.... Masz już upatrzone implanty jedynek? Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 http://i.imgur.com/4ISnj1W.gif Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Patrząc co niektórych userów tego forum nie dziwię się że spot nigdy się nie udał. @Skeep dobre:) Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 1 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Wg regulaminu humble bundle odsprzedaż kodów jest zabroniona. No właśnie i tutaj "nie wiedziałem co myśleć". Z linku co podał w statusie nic nie wynikało, bo nic tam nie było napisane o odsprzedaży (przynajmniej dałem ctr + f "sell" i nic ciekawego nie znalazł), ale wcześneij ktoś podawał link do tego, co teraz wkleił po raz kolejny seed. O kurde, mea culpa. "Your Information. The Service is only for sales of products or product rights (collectively, "Products") to end user customers for their personal, non-commercial use." Salem, giń w piekle! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts