Skeletor 1688 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 HŁE HŁE http://d.naszemiasto.pl/k/r/f1/70/52428ab78cb73_o.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Że też ludzie nie mają szacunku dla swojego czasu i piszą poematy na forach... Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 To są dzisiejsze samce alfa, walczą o forumowy teren dla zasiania tu swojej (jedynej i słusznej) idei i wizji wszechświata Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Eee tam poematy. Niech piszą. Mi przynajmniej jak to czytam to humor się poprawia Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Śmieszny to jesteś Ty, nazywając "prawo" - ""przymusem" . Ty jesteś śmieszny, bo bez obowiązku szkolnego nikt nie zabrania się kształcić. Dokładnie, dzisiejszy system trzeba ulepszyć, zmienić, ale nie zlikwidować i wprowadzić "edukacja wedle uznania rodziców" Jak dom się wali, to się z niego ucieka. Oddanie władzy wręcz totalnej rodziców to znaczny krok w tył Rodzic wybiera szkołę, która uczy np. na programistę i robią to, co jest na ten kierunek potrzebne, a nie, że ścisłowcowi każą omawiać cholera wie co i pisać, co autor miał na myśli. Jak chce to umieć, to niech umie, ale ani nie ma to sensu (bo zaraz się takie rzeczy zapomina), ani nie sprawi, że "w dyskusji" będzie wyglądał na bardziej wykształconego. Życzę Ci, byś Ty kiedyś dostał zawału... a ludzie zamiast ratować, zastanawiali się, czy jesteś ubezpieczony ;] Co innego ratowanie życia w tym niezbędnym momencie, a późniejsze leczenie osoby, która się nie ubezpieczyła. Każdy z IQ trzycyfrowym wie, że warto ratować ludzkie życie, bo potem taki wyratowany człowiek idzie do pracy i mimo, że "spłaci" koszty leczenia, to będzie zarabiał jeszcze, a na pijaczka nie wyglądam. Ja chciałbym zmienić ten system, ulepszyć, Gadasz jak Kaczyński. Trzeba powołać ustawę z katastrofą smoleńską, bo to jest ważna rzecz i wymaga ustawy. Suuuper. Piękne gadanie, z którego nic nie wynika. pozwolić na upadek wszelkiej moralności System, gdzie za pracę ludzi się karze, oszczędza się na oświacie i równocześnie rozwija się biurokrację można uważać za taki, który posiada chociaż resztki moralności? Super. Od Ciebie z daleka czuć przesiąknięcie poglądami JKM i to w bardziej brutalnej formie, bez głębszego zrozumienia i ze strasznym uprzedmiotowieniem człowieka. A od ciebie wali poglądami co najmniej faszystowskimi. I człowieka ja szanuję jak człowieka, osobę rozumną, a nie taką, co bez stada biurokracji będzie zdychał pod mostem i nie zadba o własne dzieci. To są dzisiejsze samce alfa, walczą o forumowy teren dla zasiania tu swojej (jedynej i słusznej) idei i wizji wszechświata http://ih3.redbubble.net/image.12126749.8463/fc,220x200,white.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 @@Gwynbleidd, W trosce o peryferia czytelników naszego forum, proponuję abyś się zamknął bo od czytania tego Twojego bełkotu można zarzygać sobie sprzęt.Adekwatnych partnerów dyskusyjnych odnajdziesz w jednym z tych miejsc i upraszam abyś udał się tam dobrowolnie-http://www.samosia.pl/-http://www.zaburzeni.pl/-http://www.ofon.net/-http://e-chlopak.pl/forum/ Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Najlepiej tez gdybyś oddalił się tam w trybie natychmiastowym. Proponuję udać się też na wiec zwolenników JKM, jako jedyna pełnoletnia osoba kupisz zgromadzonym piwo i pogadacie sobie w spokoju nie narażając postronnych na porażenie głupotą, prostactwem i druzgocącą ignorancją. Tutaj nie umiem już zliczyć ile razy zwymiotowałem sobie tak malutko do buzi czytając Twoje nędzne wypociny. Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Jakie słoooodkie! Edytowane 2 Października 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 @up: Gratuluje, aż wstałem i zacząłem klaskać. Większego ....... nie widziałem. Gratuluje bo jeszcze tak biafry i sida wkurzonych nie widziałem, a swoje już tu widziałem. Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Jak dom się wali, to się z niego ucieka. Uciec od problemu, to najłatwiejsza droga, ale to problemu nie rozwiąże, a bardziej ambitni i empatyczni ludzie dążą do poznania przyczyny powstania problemu i starają się go rozwiązać i nie dopuścić do ponownego wystąpienia. Dzięki temu, że zadajemy pytania, rozwiązujemy problemy, a nie w milczeniu uciekamy od nich, rozwijamy się. ..taka moja złota myśl Edytowane 2 Października 2013 przez SKEEPER46 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No tak, uciekamy i idziemy do takiego, który się nie wali, a nie, że zaczynamy trzymać walące się ściany. Cytuj Link to post Share on other sites
okar19 8223 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Ponabijam pkt rep jak ktos stresci mi ten wyklad. Edytowane 2 Października 2013 przez okar19 Cytuj Link to post Share on other sites
dam111111 522 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Nic ciekawego nie było poza tym filmem z kotkami. Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) No tak, uciekamy i idziemy do takiego, który się nie wali, a nie, że zaczynamy trzymać walące się ściany. (przenośnia) Walące się ściany można naprawić, a przynajmniej trzeba próbować. Hipotetycznie - jakby Twój syn zaczął pić, to uciekłbyś od niego, wywaliłbyś go z domu, czy starał się mu pomóc..? Edytowane 2 Października 2013 przez SKEEPER46 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Zaprosiłby ekipę z osiedla, żeby mu to wybili z głowy Poza tym korwiniści mają z reguły raczej nikłe szanse na prokreację. Na całe szczęście. Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Długa pogawędka czemu tak robi i wytłumaczyć mu, że za dobrze na tym nie wyjdzie. Oczywiście wspierać go w każdej sytuacji. Jak to jest, że rodzic chce by jego dziecko nie popełniało tych samych błędów ? Przecież tego się nie da wykonać w pełni. Cytuj Link to post Share on other sites
Gwynbleidd 377 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) Zły przykład. Dom nie zaczyna się walić, tylko już się wali, dlatego przykład jest zły. @Nowaj A ludzie za Gasipsem jakie mają szansę na prokreację? Edytowane 2 Października 2013 przez Gwynbleidd Cytuj Link to post Share on other sites
sid vicious 16131 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 @@Nowaj, Cytuj Link to post Share on other sites
darkatraz 884 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Chłopie coś Ci powiem, a mi powiedział pewien znajomy. "Ludzie to dziwne istoty. Jednak mają jedną wspólną ceche. U jednych uwydatnia się ona bardziej, a u innych mniej. Mianowicie nie ważne jak bardzo człowiek dostanie w tyłek o życia. On i tak wstanie i będzie szedł dalej przed siebie." Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) A gdzie cacek napisał że tylko urzędnik może to zrobić? bo ja nigdzie tego nie znalazłem. I ? No a co możesz wywnioskować po wypowiedzi, że urzędnik jest potrzebny, żeby dziecko skonsultowało się ze specjalistą. Drugie zdanie odnosi się do wypowiedzi Nowaja, który napisał o katowaniu dziecka, że niby można skoro jest własnością rodzica. Czytanie ze zrozumieniem trudna rzecz @edyta Jeżeli już poruszacie kwestię KNP, czyli partii JKM, to zacznijmy od tego, że to co mówi Gwynnbleidd jest bardziej na prawo od JKM, zdecydowanie bardziej radykalnie i niekiedy bardziej w stronę anarchii. Co innego jest deklaracja ideowa Kongresu Nowej Prawicy, a co innego program wyborczy, zalecam zapoznanie się z programem wyborczym, który jest przystosowany do dzisiejszych realiów i ma całkiem realne rozwiązania na dzisiejsze problemy. @edyta Nowy sondaż TNS Polska przeprowadzony na Śląsku i Zagłębiu: http://korwin-mikke.pl/uploads/img/poparcieSl.png Edytowane 2 Października 2013 przez se7enfiy Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 No a co możesz wywnioskować po wypowiedzi, że urzędnik jest potrzebny, żeby dziecko skonsultowało się ze specjalistą. Jeśli tak to odebrałeś to mi bardzo przykro . Chciałem zobaczyć jak to jest się wdać w dyskusję tutaj, troszku czasu zmarnowałem Życzę wam tylko, abyście w prawdziwym życiu walczyli równie mocno o swoje ideę jak na tym forum. Najgorsze jest to, że zaśmieciliśmy temat i stężenie artykułów/zdjęć pedofilów w sutannach na stronę tematu zdecydowanie spadło. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 W każdej grupie społecznej są zboczeńcy i inni pedofile, niestety ale tak jest. Wśród księży też się tacy znajdą, dlatego wierzyć w Boga nie jest równoznaczne w wierzyć w kościół. Przypadków kiedy tuż przed śmiercią najwięksi ateiści się nawrócili można na pęczki liczyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Przypadków kiedy tuż przed śmiercią najwięksi ateiści się nawrócili można na pęczki liczyć. Matematyka. Masz dwie opcje: -wierzyć i mieć szansę na jakieś tam życie w niebie czy innych rajach -nie wierzyć i z góry skazać się na potępienie Dlatego wielu ludzi nic nie tracąc ratuję tyłek na wszelkie sposoby Z resztą ten Bóg to w kulki leci, ponieważ większość ludzi na świecie jest z góry skazana na piekło gdyż nie zna wcale chrześcijaństwa! Sam gdybym urodził się w Azji zapewne wierzyłbym w Boga, ale z pewnością troszkę innego, co wtedy ze mną? Piekło... sprawiedliwość boska nie zna granic! @up 34% na PiS? Widział ktoś z was ich spot na temat odwołania prezydent warszawy? Skierowane to jest dla idiotów, także doskonale widać jaki mają target i w kogo celują. Cytuj Link to post Share on other sites
emurderrec 81 Napisano 2 Października 2013 Udostępnij Napisano 2 Października 2013 (edytowane) @2xUP Się kolego wkopałeś. Dawaj przykłady tych ateistów http://www.obrazki.git-filmy.eu/wp-content/uploads/9b0345ebcd41da148c699abd9282e8aa.jpeg http://www.przerwanareklame.pl/wp-content/uploads/2013/02/61.jpg Edytowane 2 Października 2013 przez emurderrec Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts