divmond 1 Napisano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Witam, mam problem rok temu kupiłem słuchawki Ozone Rage ST Black lecz wczoraj mi się przydarzyła dziwna usterka.. mianowicie grałem w CS:GO i kabel mi się zaplątał więc wziąłem i pociągnełem go po czym usłyszałem takie pstryknięcie i moja prawa słuchawka przestała działać. Lewa słuchawka działa lecz z prawej żaden dźwięk się nie wydobywa co mam zrobić? Ruszałem kablem, odłączałem jacka i podpinałem jeszcze raz i próbowałem też znaleźć szum na kablu lecz nic nie znalazłem. Podłączyłem sluchawki do laptopa i to samo więc to nie jest wina mojego sprzętu. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie jarrino 3912 Napisano 20 Sierpnia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Nic nie zrobisz,chyba,że potrafisz(jeśli to możliwe) rozebrać i przylutować.... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
divmond 1 Napisano 20 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 rozebrałem i przylutowałem wszystko działa dziękuję za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts