bananx3 0 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam serdecznie!W najbliższym czasie kupię laptopa na studia, model już wybrany, więc nie o tym w temacie. Będę potrzebował do niego kupić Microsoft Office. Programy, którę potrzebuję to Word, Excel, PowerPoint, opcjonalnie Outlook.Nie interesuje mnie Office 365 z miesięcznym abonamentem, chce z licencją na okres bezterminowy.Teraz nasuwa się pytanie: gdzie kupić Offica? W przykładowym sklepie internetowym, najprostsza wersja dla studenta kosztuje 549 zł. Link: http://www.komputron...-64_Bit_PL.htmlZ kolei na Allegro można znaleźć Proffessionala za 399 zł. Link: http://allegro.pl/mi...5568018946.htmlKtórego bardziej opłaca się kupić? Ten z Allegro jest legalny?Dodam jeszcze, że mój komputer nie ma napędu CD/DVD więc wersja (o ile to możliwe) do ściągnięcia byłaby lepsza.Pozdrawiam i proszę o Waszą pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
030366 1145 Napisano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Produkt UŻYWANY, zgodnie z prawem odsprzedawany. Wszelkie warunki odsprzedaży SPEŁNIONE! Potwierdzone przez Microsoft i Radcę Prawnego. Oświadczamy iż transakcja przeprowadzona jest zgodnie z warunkami licencji Firmy Microsoft i Regulaminem Serwisu ALLEGRO zawartym w zakładce Program Współpraca w Ochronie Praw. Toi z tej aukcji cytat. Pewnie to jakieś klucze akademickie, albo z demontowanych kompów itp. Podobnie jak z Windowsami po groszowych cenach na Allegro (porozglądaj się w dziale Systemy Operacyjne), ja bym się w to nie pakował na Twoim miejscu. Lepiej dołóż parę stówek i miej pewną licencję. Office to jest coś, co się kupuje max. raz na kilka lat, więc jeśli naprawdę musisz (czyt. nie wchodzą w grę darmowe alternatywy pokroju LibreOffice), to moim skromnym zdaniem nie warto na tego Office skąpić. Cytuj Link to post Share on other sites
ramzesx 163 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mam praktycznie ten sam problem, idę na studia, potrzebuję offica na 5 lat. Co wybrać ? Warto czekać na office 2016 ? Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 A na studiach nie dają za darmo office'a lub też licencji dla studentów ? popytaj, wtedy zaoszczędzisz sporo pieniędzy. Zawsze zostaje Google Docs. Cytuj Link to post Share on other sites
DREWANIAK 246 Napisano 4 Września 2015 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Na DreamSpeaku zazwyczaj jest tylko Winda a Office'a nie ma. Nie mniej jednak może warto zainteresować się pakietem LibreOffice. Nigdy chyba nie zapłacę za soft dla którego mam w pełni funkcjonalną alternatywę. Ale ja jestem inny, mam Linuxa. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
karai 618 Napisano 23 Października 2015 Udostępnij Napisano 23 Października 2015 http://proline.pl/?g=Oprogramowanie&kat=Programy+BiuroweA co z Aplikacjami biurowymi od Google , IBM Lotus ? Pakietów biurowych jest zatrzęsienie, tylko pytanie, jaki potrzebujesz, czy ma wspierać konkretny standard - jak .doc czy wszystko będziesz zapisywać w .pdf ? Do czego ma być wykorzystany ten pakiet? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts