Dudkowski 0 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam forumowiczów. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zmianą słuchawek. Aktualnie korzystam z Creative Fatal1ty HS 800. Chciałbym sprawić sobie nowe, ale nie wiem jakie wybrać. Chciałbym aby dobrze sprawdziły się w grach. Maksymalna cena to 120 złotych. Przejrzałem trochę internetu i za tę cenę ludzie polecają dwa modele od Superluxa (HD681EVO i HD681). Sam za bardzo nie znam się na słuchawkach, więc prosze o pomoc. Pozdrawiam ;v Cytuj Link to post Share on other sites
Stawskiszef 1174 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Obydwa modele powinny sobie dobrze poradzić,jeżeli wolisz troszkę więcej basu weź wersję EVO,jest też wygodniejsza,żaś HD681 mają według mnie fajne brzmienie,basu jest akurat,i scena też niezła. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Courius 24 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Kossy UR40 też są porządne. Tylko nie orientuję się w jakiej są teraz cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
mery_master 89 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Polecam Maxell KUMA Premium - oferują świetną jakość i możesz znaleźć je w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ode mnie w tej cenie to HD681. Lepsze od HS-800, zupełnie inna charakterystyka dźwięku. Bardziej detaliczne, szczegółowe, bas znacznie lepiej kontrolowany, słuchawki grają znacznie jaśniej od ciemnych i basowych HS-800. Cena to marne 82zł z przesyłką - wskaźnik cena/jakość nie mieści mi się na skali Jedyne co jest minusem to według mnie budowa i pady, ale za taką kwotę nie można wybrzydzać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts