davyy88 0 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Tzn wykrywa, ale nie chce startować. Mogę wybrać pena w opjach botowania (usb jak i uefi) ale nic się nie dzieję.PC ciągle restartuję i tak w kółko. Fast bot mam wyłączone, jak i secure-boot. Czasami mam nawet "naciśniji dowolny klawisz...." niskam i uruchamia się normalnie 8.1 zamiast instalatora 10. Jakieś pomysły ? pozdro Cytuj Link to post Share on other sites
qwerty1997 27 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Może pendrive jest źle przygotowany? Czego użyłeś? Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Jest dobrze przygotowany. Różne programy jak Rufus + systemowy diskpart. Nikt nie ma żadnych pomysłów ? Już drugi dzień się meczę i dalej lipa... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Pytanie,jak już włączy się 8,1 to możesz go otworzyć i zajrzeć...? Cytuj Link to post Share on other sites
davyy88 0 Napisano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Tak. Mogę nawet włączyć instalator... Jednak zależy mi na czystej instalacji, bo zakupiłem ssd na system. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Ja myślę,że to będzie czysta instalacja,może cię będzie pytał czy coś zostawić to zaznaczysz -nie.Jak ci powstanie na dysku spory plik "windows old" to go potem po prostu wywalisz.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts