raiden22 0 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Po uaktualnieniu z windowsa 7 na 10 mam taki problem że gry wyłączę komputer przez system i chcę go ponownie włączyć to przy ładowaniu systemu wyłącza się komputer i muszę go znowu włączać i wtedy normalnie się odpala o co tu chodzi? Na windowsie 7 wszystko działało. Edytowane 31 Lipca 2015 przez raiden22 Cytuj Link to post Share on other sites
raf77 70 Napisano 31 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Radze zrobić czystą instalacje, bo to różnie bywa z tymi aktualizowanymi. Cytuj Link to post Share on other sites
raiden22 0 Napisano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Problem rozwiązany, wyłączyłem w ustawieniach zasilania tą opcje aby komputer się uruchamiał szybciej, i jak ta opcja jest wyłączona to komputer się szybciej włącza dziwne to, i jeszcze miałem ustawione w zasileniu że dysk twardy nigdy się nie wyłącza i przywróciłem ustawienia domyślne i chyba to pomogło. Jednak pomogło wyłączenie tej opcji która niby szybciej uruchamia komputer. Cytuj Link to post Share on other sites
tomek1525 0 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) Miałem ten sam problem, też mi pomogło wyłączenie opcji szybkiego uruchamiania. Teraz się zastanawiam czemu po uruchomieniu tej opcji wszystko się sypie ... Edytowane 16 Listopada 2015 przez tomek1525 Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Zrób(jeśli nie robiłeś) aktualizację biosu i innych sterowników do płyty głównej pod dziesiątkę. Ja też na początku miałem dziwne problemy ,dopóki Gigabyte nie wydał odpowiednich sterowników do płyty. Teraz jest wszystko w porządku,zero problemów.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts