stiffmeister 28 Napisano 29 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 (edytowane) Witam Na sprzedaż mam używaną kartę Radeon R9 280X z chłodzeniem od MSI. Z góry zaznaczam, że jestem drugim właścicielem karty, ale nie ma to raczej znaczenia bo i tak jest na gwarancji do lutego 2017 roku. Karta zakupiona w sklepie DCCOMP, mam fakturę elektroniczną na podstawie której przysługuje gwarancja. Używam karty pół roku, jestem zadowolony, zero problemów sprawna w 100%, ciągnie wszystkie gry na wysokich/ultra. Chiche chłodzenie, karta działała w dobrze wentylowanej obudowie i markowym zasilaczu. Oczywiście akcesoria pełen komplet, pudełko, kable, papierologia, wszystko co dał producent. Jeśli ktoś ma więcej pytań, proszę pisać. Cena: 750zł+KW http://images67.fotosik.pl/1079/9c5da1dbf582f3d6gen.jpg Edytowane 29 Lipca 2015 przez stiffmeister Cytuj Link to post Share on other sites
stiffmeister 28 Napisano 23 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2015 up Cytuj Link to post Share on other sites
sz4kal 0 Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam Ogłoszenie dalej aktualne ? Interesowałby mnie odbiór osobisty. Z jakiego rejonu Polski Pan jest ? Cytuj Link to post Share on other sites
stiffmeister 28 Napisano 13 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 up cena 650zł+KW Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts