drVanSteiner 12582 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Chudy, a malowałeś kiedyś płytki? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
ZimerPL 260 Napisano 10 Października 2017 Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Chudy, zaczyna wyglądać zacnie Tylko ta wanna jakaś taka mała. Na żywo też taka "drobna"? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 10 Października 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2017 (edytowane) Tak,mała jest.Nie ma miejsca zbytnio a inwestorka nie chciała prysznica ( na górze będzie ) i taki kompromis.200l pojemność jak dobrze pamiętam. @Edit. Jak widzicie na tym zdjęciu z drzwiami,tymi balkonowymi jest nierówno między sufitem a ościeżem,koleś sam się wziął za sufity,myśmy obrabiali tą belkę i ten sufit co jest ( będzie ) wejście na poddasze i oklejaliśmy ściany. Edytowane 10 Października 2017 przez chudy131080 Cytuj Link to post Share on other sites
FozzY 35 Napisano 11 Października 2017 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 (edytowane) Pracownik biura działu technicznego zajmującego sie nadajnikami do lokalizacji obiektów mobilnych ( od samochodów osobowych, motocykli po łodzie czy wiertnice etc) Edytowane 11 Października 2017 przez FozzY 3 Cytuj Link to post Share on other sites
mwnath 77 Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Zakończyłem właśnie współpracę z firmą Hewlett-Packard Udało mi się przejść 5 etapów rekrutacji w Philip Morris International i tym samym otrzymałem stanowisko specjalisty ds. sprzedaży . 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 (edytowane) W firmie tabakowej. Plusa nie będzie. Edytowane 12 Października 2017 przez Mixtape 3 Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3623 Napisano 12 Października 2017 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Zakończyłem właśnie współpracę z firmą Hewlett-Packard Udało mi się przejść 5 etapów rekrutacji w Philip Morris International i tym samym otrzymałem stanowisko specjalisty ds. sprzedaży . fuuuuuuuu Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 otrzymałem stanowisko specjalisty ds. sprzedaży 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kobiks 51 Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Osmio daniowy obiad / kolacja Tutaj jest to przystawka, 1# 3 rodzaje buraka (pieczony w soli i bialku, gotowany w ziolach oraz grilowany) "kulka" z koziego sera i ziolami, delikatnie ostrne puree z buraka, imbirowy tost, olej cytrynowy 2# Grilowany pikantny burak, wolno gotowany w ziolach zloty burak, do tego tortellini z kozim serem i ziolami, olej kokosowo cytrynowy Ktore lepsze? 1# 2# Edytowane 13 Października 2017 przez kobiks Cytuj Link to post Share on other sites
Kasspero 992 Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 yyyyyyyyyy.... wolałbym schabowego. Przynajmniej bym się najadł 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kobiks 51 Napisano 13 Października 2017 Udostępnij Napisano 13 Października 2017 yyyyyyyyyy.... wolałbym schabowego. Przynajmniej bym się najadł 8 dan i to jedno z nich w tym 2 desery 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 yyyyyyyyyy.... wolałbym schabowego. Przynajmniej bym się najadł A ja bym się porzygał jedząc jedno i to samo. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
kobiks 51 Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 A ja bym się porzygał jedząc jedno i to samo. Typowy janusz i tak bedzie zarl mielone i schabowe ^_^ a no i Kopiec Kartofli heh Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 (edytowane) yyyyyyyyyy.... wolałbym schabowego. Przynajmniej bym się najadł Dokładnie tak samo pomyślałem, ale oczywistym było, że zaraz padnie odpowiedź w stylu: Typowy janusz i tak bedzie zarl mielone i schabowe ^_^ a no i Kopiec Kartofli heh Więc sobie odpuściłem, teraz to nie z mojej winy ¯\_(ツ)_/¯ A ja bym się porzygał jedząc jedno i to samo. Tutaj niestety racji przyznać do końca nie mogę, bo kiedyś miałem okazję spróbować takiej kuchni i muszę powiedzieć, że kilka rzeczy miało ten swój "unikalny" smak, ale "burak na 10 sposobów na jednym talerzu", to jednak według mnie przegięcie i wolę być już Januszem, który je schabowe i rosołek. Edytowane 14 Października 2017 przez hehe 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Różnicą jest iść gdzieś, aby się nawpie*dalać, a iść gdzieś, aby poznać inną kuchnie, smaki, techniki... To już osobiście kwestia gustu, czy ktoś potrafi ogarnąć pojęcie degustacji czy skupia się jedynie na ślepej konsumpcji. Gdyby mnie ktoś spytał czy wolałbym jeść jedynie polskie, a zagraniczne to odpowiedź byłaby prosta... Gardzę schaboszczakiem, gdy przed oczami mam różnorodność smaku I na tym zakończmy dyskusję, jeden lubi jak mu wali octem z ketchupu z biedry, a drugi pieści kubeczki smakowe. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
kobiks 51 Napisano 14 Października 2017 Udostępnij Napisano 14 Października 2017 (edytowane) Dokładnie tak samo pomyślałem, ale oczywistym było, że zaraz padnie odpowiedź w stylu: Więc sobie odpuściłem, teraz to nie z mojej winy ¯\_(ツ)_/¯ Tutaj niestety racji przyznać do końca nie mogę, bo kiedyś miałem okazję spróbować takiej kuchni i muszę powiedzieć, że kilka rzeczy miało ten swój "unikalny" smak, ale "burak na 10 sposobów na jednym talerzu", to jednak według mnie przegięcie i wolę być już Januszem, który je schabowe i rosołek. Zgadzam sie z ostatnimi zdaniami tyle ze jak napisalem wyzej obiad skladal sie z 8 roznych dan w tym 2 desery. Tak wiec jedno danie wygladalo jak na zdjeciach i w dodatku to byla przystawka Edytowane 14 Października 2017 przez kobiks Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3623 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 @kobiks Rozumiem, że Ty czynisz te potrawy? Cytuj Link to post Share on other sites
kobiks 51 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) @kobiks Rozumiem, że Ty czynisz te potrawy? Tak, cco prawda jeszcze sie ucze ale juz cos tam umiem Kilka dni temu - kurczak Z 2 tyg temu - Deser rabarbar + pierdoly (ale tutaj to tylko 70% mojego wkladu bo cukiernia nie dla mnie ^_^ Specjalny deser dla jakiejs starej baby co sobie Biszkopt i mus czekoladowy zazyczyla Edytowane 15 Października 2017 przez kobiks Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Fajny masz szacunek do swoich klientów, którzy sprawiają, że masz co do gara włożyć: "dla jakieś starej baby" Lipton. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Jeśli mówisz na poważnie, to chyba nigdy nie pracowałeś z "klientem". Co prawda sam jakiegoś mega doświadczenia nie mam, ale w pełni rozumiem określenie "jakaś stara baba" - już zdążyłem się przekonać @up Dla zobrazowania dodam jeszcze, że siedzę na infolinii wsparcia technicznego dell'a, więc odbieram telefony od przeróżnych ludzi. Edytowane 15 Października 2017 przez hehe 1 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Jasne. Ale jeśli nikt Ci nic nie zrobił... Wiadomka, jak ktoś jest .... to wyznaję zasadę oko za oko. Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Jasne. Ale jeśli nikt Ci nic nie zrobił... Dokładnie to to. Jak ktoś ma pretensje o byle g., albo średnio stara się kooperować, bo "przecież już to podawałem, musicie gdzieś mieć w systemie", to raczej takiej osobie nie idę na rękę. Tak jak przed zaczęciem pracy najbardziej bałem się Grażyn, które totalnie nie ogarniają komputerów, tak teraz takie osoby (zaraz po ludziach, którzy sami wykonali całą diagnozę sprzętu i podają mi wszystkie wymagane dane) uwielbiam, bo z nimi najsprawniej się współpracuje. Czy to zrobić coś przy urządzeniu, czy to podać jakieś brakujące informacje- żaden problem. Także jeszcze taki protip dla posiadaczy sprzętów della- przy dzwonieniu na infolinię wsparcia gwarancyjnego polecam być miłym, bo najprościej mówiąc bardzo często mamy możliwość zrobienia nieco więcej niż zapewnia gwarancja, ale nie musimy Edytowane 15 Października 2017 przez hehe Cytuj Link to post Share on other sites
ernorator 3623 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Ja tam zazwyczaj działam jak lustro jeśli mam do czynienia z klientem. Może być miło i sprawnie albo neutralnie i zimno, wybór należy do Ciebie Sam preferuję pierwsze podejście, pod koniec pierwszego roku studiów sam pobijałem sobie legitymację w dziekanacie Cytuj Link to post Share on other sites
kobiks 51 Napisano 15 Października 2017 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Fajny masz szacunek do swoich klientów, którzy sprawiają, że masz co do gara włożyć: "dla jakieś starej baby" Lipton. Szacunek dla klientow jest jak najbardziej. Ale jak JAKAS PANI z rodzina przeklada specialna kolacje 3 razy i my na tym tracimy czas i pieniadze to jednak idzie sie wkurzyc ^_^. Pracowal bys z ludzmi jako kelner czy kucharz to po kilku dniach bys zrozumial ze nie kazdy klient zasluguje na szacunek. Zdarzaja sie ludzie ktorzy robia problemy bo po prostu lubia lub licza na jakies bonusy czy rabaty. Ja tam zazwyczaj działam jak lustro jeśli mam do czynienia z klientem. Może być miło i sprawnie albo neutralnie i zimno, wybór należy do Ciebie Sam preferuję pierwsze podejście, pod koniec pierwszego roku studiów sam pobijałem sobie legitymację w dziekanacie Zgadzam sie z Toba w 100%... Edytowane 15 Października 2017 przez kobiks Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.