lukczas 12 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Jeśli to BIOS od shapire to czemu mieli by się czepiac. Cytuj Link to post Share on other sites
czytakczynie 2 Napisano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Bios od gostka który mi pamagał Cytuj Link to post Share on other sites
topbajceps 8 Napisano 16 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2015 Mam identyk problem tylko z kara od MSI , początkowo sypała mi artefakty i wyłączała PC odesłałem na serwis i przysłali mi sztukę która w CS GO przy 2300 RPM ma 97 stopni i sypie artefaktami po przekroczeniu 80 stopni Cytuj Link to post Share on other sites
czytakczynie 2 Napisano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 (edytowane) Mam identyk problem tylko z kara od MSI , początkowo sypała mi artefakty i wyłączała PC odesłałem na serwis i przysłali mi sztukę która w CS GO przy 2300 RPM ma 97 stopni i sypie artefaktami po przekroczeniu 80 stopni Gdzie kupiłeś? poczytaj : http://sprzedaz.konsumencka.edu.pl/niezgodny.html Edytowane 17 Lipca 2015 przez czytakczynie Cytuj Link to post Share on other sites
topbajceps 8 Napisano 17 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Na Agito.pl teraz będe domagał się albo wymiany karty na jednostke z innym chłódzeniem ( asus , gigabyte) lub niech mi oddadzą tysiąc złoty i kupie r9 380 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts