Witq1987 0 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam! Jak w temacie, kupię kartę grafiki nVidia GeForce 8800 Ultra. Interesuje mnie głównie model firmy EVGA gdzie karta ma dodatkowy radiator od spodu, choć rozważę i inne opcje. Sprzęt musi być oczywiście sprawny (żaden po reballingu czy wypiekaniu w piekarniku) oraz w możliwie najlepszym stanie wizualnym, bardzo mile widziane oryginalne pudełko i dokumentacja. Kartę kupuję głównie w celach kolekcjonerskich, stąd nacisk na stan wizualny oraz pudełko. Cena do ustalenia, biorąc pod uwagę aktualne trendy na serwisach aukcyjnych mogę zaoferować max ~100zł zależnie od oferty. Kontakt na PW lub witq(małpa)op.pl PS: Kiedyś zakładałem podobny temat, lecz musiałem zrezygnować na dłuższy czas z hobby. Poza tym widzę że zrobił się w nim niezły bajzel Pozdrawiam Sławomir Cytuj Link to post Share on other sites
yampik 9 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Może zainteresuje Cię GTS 250 DK Pieniążki niższe ;p Cytuj Link to post Share on other sites
Witq1987 0 Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki ale musi to byś 8800 Ultra, jak pisałem chodzi o względy kolekcjonerskie a nie wydajność/cena. Cytuj Link to post Share on other sites
yampik 9 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Spoko Myślałem że moja też jest warta postawienia na półkę Cytuj Link to post Share on other sites
Witq1987 0 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2015 Nadal aktualne! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts