lukbart 8 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Witam. Dzisiaj podczas grania, a właściwie przy zmienianiu gry (na pulpicie), wyłączył się komputer i wybiło korki. Zasilacz jest do reklamacji, nie działa po zmostkowaniu. I tu jest moje pytanie co może być tego przyczyną.Cały sprzęt jest w miniaturce. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 13 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Nie traktuj mojej wypowiedzi jako złośliwość ale to tak jak ja bym zapytał : Kiepsko się czuję,nie wiecie co może być przyczyną?.... Cytuj Link to post Share on other sites
lukbart 8 Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Tak ogólnie ma się prawo spalić nowy zasilacz, jeśli coś padło? Cytuj Link to post Share on other sites
Remus 60 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 To co "padło" to za pewne zasilacz, jak wymienisz zasilacz na inny to się dowiesz czy coś jeszcze uległo uszkodzeniu. Nie spotkałem się z tym żeby zasilacz spalił się od czegoś. Bo tak na chłopski rozum żeby nastąpiło wybicie korków to musi wystąpić zwarcie po stronie pierwotnej zasilacza a elementy komputera są po stronie wtórnej czy jakoś tak, więc na 99,99% spalił się nowy zasilacz od tego że był trefny a nie od czegoś w kompie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lukbart 8 Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki, o to mi chodziło Można jeszcze nie zamykać tematu w razie innych problemów? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts