xNice 5 Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Witam, mam na sprzedaż używanego Alienware'a m17x r4. Z topowymi podzespołami. Każdy zainteresowany wie co to za laptop wiec szkoda czasu na opisywanie. Laptop ma niecałe 2 lata. Gwarancji brak. Brak możliwości wykupienia gwarancji od Della gdyż samodzielnie zmodernizowałem bebechy. W lipcu 2014 roku był w serwisie na wymianie płyty głównej, LCD, chłodzenia do CPU i GPU oraz wszystkich plastików. Brak rys, Laptop wygląda jak nowy (nie chciało mi się czyścic do zdjęcia ) Cały czas użytkowany na podstawce chłodzącej. Podzespoły nigdy nie podkręcane. Procesor, grafika, dyski, pamieć Ram maja niecałe pól roku. Tydzień temu kupiona nowa bateria. Stara trzyma spokojnie 2-3 godziny jeszcze. Nowa jeszcze nie używana. Licencja na 2 systemy. W8P oraz W7HP Dane szczegółowe: Model: Alienware m17x r4 kolor czarny. Procesor: Intel i7 3940xm (8mb cache, 3GHz - 3.9GHz, 4 rdzenie 8 wątków[najlepszy proc 3 generacji] bije wszystkie proce 4 generacji nie licząc extrem'ów) Grafika: Nvidia Geforce GTX880 wersja z 8GB (max temp pod max obciążeniem 72 stopnie na furmarku) Ram: 16GB DDR3 1600MHz (za dopłata możliwe 32GB, ale komu to potrzebne) Dyski: Samsung SSD 850 256GB + HDD Seaget 1TB 5400rpm (możliwość dorzucenia sshd 1tb) Matryca: FULL HD Gwarancja: Udzielam rozruchowej 1 miesiac. W zestawie: Original Box / Ładowarka / 2 Baterie, 1 nowa / jakaś tam instrukcja, płyta z driverami, klucz do systemu win 7 home / klucz do systemu win 8.1 PRO / Oryginalny Pen-drive z Windows 8.1 PL Mozliwa wymiana na cos ciekawego. Nie desktop ( i tak mam lepszego ;P) Wystawienie na allegro na życzenie. Pytania lub wiecej zdjec ? Smialo pisz. Pozdrawiam http://imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/907/S7U8fU.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/1280x1024q90/540/FRgzLR.jpg cena 4500 Edytowane 10 Lipca 2015 przez xNice Cytuj Link to post Share on other sites
Luqart 0 Napisano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Jestem zainteresowany. Wysłałem PW. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts