Overclock666G 133 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Witam. Kupiłem ten monitorek: IIYAMA X2483HSU Jutro max. w poniedziałek go zastane i moje pytanie czy podpięcie go do PC poprzez HDMI nie będzie miało jakiś złych skutków? Bo czytając co nieco forum raczej się odradza połączenia przez HDMI monitora. Drugie pytanko czy mając w zestawie kabel DVI-D to połączyć go przez niego czy lepiej sobie kupić displayport kabel? Może dosyć prostackie pytanie "jaki kabel zastosować" ale chciałbym mieć jak najlepsze wrażenia z monitorka. Będzie działa z karciochą R9 290 <referent> który ma hdmi, displayport, DVI-D. Po kryjomu trzymam kciuki że nie będzie żadnych bad pixeli. Cytuj Link to post Share on other sites
Kwiecio 1 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 http://forum.benchma...łączyć-monitor/ Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Przeglądałem ten temat, tylko jeszcze posiadaczy monitorka się chciałem zapytać. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Ja mam podpięty do lapka przez HDMI i działa w porządku. Cytuj Link to post Share on other sites
Kwiecio 1 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Drugie pytanko czy mając w zestawie kabel DVI-D to połączyć go przez niego czy lepiej sobie kupić displayport kabel? Tylko i wyłącznie polecam podłączenie DVI-D. Ten monitor nie posiada wejścia DP. Edytowane 9 Lipca 2015 przez Kwiecio Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17835 Napisano 9 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 @up - jak ma taką możliwość to oczywiście, laptop niestety nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Mam już monitorek i spisuje się ok tylko w zestawie nie ma kabla DVI-D dual tylko DVI-D single i nie wiem czy przy 60hz muszę dokupić dual link bo chyba przepustowość mam wystarczającą na single prawdA? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts