Skocz do zawartości

Mocny komputer oraz kody na gry

Recommended Posts

Witam,

w związku z wymianą komputera, mój dotychczasowy idzie pod młotek. Sprzęt jest w nienagannym stanie zarówno od strony wizualnej, jak i technicznej. Na części już nie ma gwarancji, ale mam pudełka i dodatki (w tym też oryginalne chłodzenie na procesor). SSD ma mały przebieg (jedynie system na nim był zainstalowany). Komputer był cyklicznie czyszczony sprężonym powietrzem, jest bardzo cichy. Jest naprawdę cichy. Procesor pomimo, że jest z serii k to nigdy nie był kręcony - cały czas latał na defaultowych taktowaniach, a temperatury dzięki zastosowaniu wydajnego chłodzenia były bardzo niskie.

W pierwszej kolejności INTERESUJE MNIE SPRZEDAŻ CAŁOŚCI - po jakimś czasie jeśli nie znajdzie się nabywca to rozważę sprzedaż na części.

Procesor: Intel i7 2600k
Chłodzenie na procesor: Thermalright HR-02 Macho Rev.2
Płyta główna: ASRock P67 Pro3
Karta graficzna: Gigabyte GeForce GTX 770 OC 2GB GDDR5
RAM: 16 GB - 4 x 4GB 1600MHz DDR3 Kingston Hyperx Genesis Grey
Dysk SSD: Samsung SSD 830 256 GB
Dysk HDD: Seagate Barracuda 1TB SATA/600 64MB Cache
Obudowa: Zalman Z9 U3
Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 600W

Cena: 3 100 zł

Zdjęcia:

Sposób dostawy:
Ze względu na gabaryty najlepiej odbiór osobisty na terenie Warszawy (Ochota) - można przyjść, popatrzeć jak działa.
Ewentualnie można pomyśleć nad wysyłką kurierem.

Dodatkowo na sprzedaż fanty które otrzymałem wraz z zakupem nowych części:
- kod od nVidii na grę Wiedźmin 3 - cena: 60 zł - wysyłka mailem na wskazany adres (kod do zrealizowania na stronie: http://www.nvidia.pl...l#gameContent=2)
- kod od Intela na grę GRID Autosport - cena: 8 zł - wysyłka mailem na wskazany adres (kod Steam)
- kod od Intela do gry World of Tanks: Czołg premium - 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger 1250 GOLD 7dni premium, dodatkowy slot w garażu - cena: 65 zł - wysyłka mailem na wskazany adres
- kod od Intela na grę FINAL FANTASY® XIV: A Realm Reborn - cena: 15 zł - wysyłka mailem na wskazany adres

Kontakt:

GSM: 510 x 878 x 368
@: daro200@wp.pl

Płatność:
Wpłata na konto w mBanku

Allegro:
Możliwe, jednak do cen należy doliczyć prowizję

Pozdrawiam
Darek