behemothxx 208 Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Sprzedam dysk SSD SAMSUNG 830 64GB. Dysk w idealnym stanie (fotki z HDtune) technicznym i wizualnym. Cały box (wszystko co fabryka dała). Cena 80zł. Pisać na PRW. http://zapodaj.net/c...8e670a.png.html http://zapodaj.net/3...785c59.jpg.html Link to post Share on other sites
m3rv1n 0 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 proszę o screeny z SSDlifeFree ile ma przelatane godzin/dni Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Prosiłem 2dni temu o to samo i skończyło się "jutro wyślę" także kotek w worku. Link to post Share on other sites
luzak0 20 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ja czekam już od 4 dni na info i zero odzewu najwidoczniej gościowi nie zależy na sprzedaży Link to post Share on other sites
Captain_Hook 3 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wystawił też na pclabie, może tam poszło Link to post Share on other sites
matty24 74 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ja w poniedziałek rano już za niego zapłaciłem. Użytkownik jest polecany w temacie o zaufanych sprzedających więc nie ma się czym martwić. Link to post Share on other sites
Captain_Hook 3 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Może nie tylko Ty zapłaciłeś Link to post Share on other sites
luzak0 20 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 no co ty gadasz jak ja do niego pisałem już w niedziele parę minut po wystawieniu ze biorę na pclab wiec bylem pierwszy ale to co matty24 masz nr telefonu do niego?? Link to post Share on other sites
matty24 74 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nie mam, ale obiecał, że jak pieniądze dojdą to wysyła paczkę. Więc jakby było nieaktualne to by nie kazał robić przelewu. Link to post Share on other sites
Captain_Hook 3 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Nie chcę nic mówić, ale kasę miał już w poniedziałek, maks do 17.30 Link to post Share on other sites
luzak0 20 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 ale ja by było wszytko ok to by napisał ze sprzedane i mi tez powinien odpisać gdyż byłem pierwszy w kolejce do dysku Link to post Share on other sites
matty24 74 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Zobaczymy... ja jestem ufnym człowiekiem i zawsze liczę na uczciwość Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 (edytowane) Ja w tamtym tygodniu miałem przypadek dobrze, że brałem za pobraniem. Bo bym pewnie nie odzyskał. Kupiłem, 6 dni minęło zero kontaktu obiecywał, że po weekendzie wyśle, a potem napisał, że uszkodzone i tyle go widzieli Edytowane 1 Lipca 2015 przez CrisPL Link to post Share on other sites
Overclock666G 133 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ostatnio: dziś, 22:42 Ładnie sobie w kulki ze wszystkimi leci. NIE POLECAM I ODRADZAM HANDLU Z NIM. Link to post Share on other sites
matty24 74 Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dostałem wiadomość, że paczka wysłana Paczka doszła - bardzo solidnie zapakowana. Dysk taki jak w opisie. Mam taki sam więc mogłem porównać. Jakby ktoś był ciekawy, to ten Samsung ma przelatane niewiele ponad rok czasu (mój ma 10 miesięcy) - SSDLife Free. Mogę więc szczerze polecić kolegę behemothxx jako sprzedającego. Link to post Share on other sites
luzak0 20 Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 nie polecam bo ja byłem pierwszy do tego dysku i mnie olał i zero kontaktu od tygodnia a jeśli sprzedał to wystarczyło napisać ze ktoś kupił a nie w kulki lecieć Link to post Share on other sites
mlodinho10 0 Napisano 6 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 (edytowane) nie polecam bo ja byłem pierwszy do tego dysku i mnie olał i zero kontaktu od tygodnia a jeśli sprzedał to wystarczyło napisać ze ktoś kupił a nie w kulki lecieć Hahahha "byłem pierwszy" Płaczesz gościu, że ktoś był konkretny, opłacił towar i go dostał. Co to call center banku, że gość ma obowiązek z Tobą rozmawiać ? Wysłałeś PW, nie dostałeś odpowiedzi to szukaj okazji dalej. Edytowane 6 Lipca 2015 przez mlodinho10 Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 byłem pierwszy do tego dysku Nie wiedziałem, że wystawiając towar na forum obowiązują jakieś śmieszne zaklepania. Sprzedawca sprzedaje towar temu, kto wydaje mu się sensownym i wiarygodnym kupcem. Sam wystawiałem kilka gratów na forum i również nie odpisywałem na znaczną część wiadomości, bo jak ktoś wyskakuje mi z "elo" lub innym "ziomkiem" to wiem, że należy skierować się w przeciwnym kierunku. Towar wysłany, obie strony zadowolone - zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts