Skocz do zawartości

!!!Pokaż swój Liquid Cooling!!!

Recommended Posts

Ten temat jest bardzo podobny do wspaniałego tematu użytkownika yakusa o nazwie "Pochwal się co masz w środku" jednak tu zamieszczajcie zdjęcia swoich komputerów chłodzonych cieczą. Wszystkie fotki są mile widziane :lol:

Hej, a myślał ktoś z was kiedyś żeby do WC podłączyć system z zamrażarki z freonem? Sprężanie i radiatory za okno i jazda -30 na procka :lol:

To raczej niezbyt dobry pomysł.

Do tego są specjalne "klocki" i całe chłodzenie wygląda jak... acz są/były gotowe zestawy.

http://pclab.pl/art27772-5.html

Jednakże ujemne temperatury raczej nie są do stosowania na co dzień (skraplanie).

Jednakże ujemne temperatury raczej nie są do stosowania na co dzień (skraplanie).

Mam inny szalony pomysł... Zalać wnętrze PC płynem transformatorowym (i problem skraplania z głowy), płyn zasysać do reseratora umieszczonego w zamrażalce i pompować go stamtąd (już by był zimny) do obudowy :twisted: :lol::lol:

Zalać wnętrze PC płynem transformatorowym (i problem skraplania z głowy), płyn zasysać do reseratora umieszczonego w zamrażalce i pompować go stamtąd (już by był zimny) do obudowy

Naprawde szalony :lol::lol::) ale ten co nie kombinuje to nic nie wymyśli.

To jeszcze zostaje Ci problem ciśnienia :)

Szybko by rozsadziło zamrożone gumowe przewody od WC.

No to metalowe :D i chłodzenie prawie jak azotem tylko na co dzień :lol:

Oczywiście to zestaw tylko teoretyczny... nigdy mnie nie pociągało ekstremalne OC, może kiedyś - ale na pewno nie to moje AMD :lol:

@Szewa85 - ten komputer wygląda, jak istne dzieło sztuki! Bajka! Wszystko takie dobrane, harmonijne, ułożone!

EDIT:

Dopiero zauważyłem, że to nie twoje zestawy... Ten pierwszy od Seba842005 prezentuje się jak na mój gust rewelacyjnie!

co za głupi temat swój to swój!! a wy dajecie cudzych ludzi ciekawe czy seba ci pozwolił umieścić zjdecia??

Nie podoba Ci się to poco odpisujesz??

I przesadzasz z tymi pozwoleniami...

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...