Groszeq 0 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, Kilka dni temu kupiłem motorolę moto G i już 1 dnia niestety napotkałem na problem. Taki sam miałem w Defy - tam pomagało zablokowanie i odblokowanie telefonu. Mianowicie: Od czasu do czasu coś samo mi klika po ekranie i wybiera różne opcje - dzieje się to w różnych miejscach na ekranie. Jest to strasznie denerwujące - dzieje się tak zwłaszcza po wejściu w SMSy i próbie utworzenia nowego. Natychmiast mi klika w miejsce gdzie jest strzałka funkcyjna do powrotu do wcześniejszej mojej czynności czyli np. z opcji pisania SMSa cofa mi do listy SMSów. Też się z tym spotkaliście? Dodam tylko, że soft jest fabryczny i poza apką navi, budzika latarką nic więcej nie wgrywałem. Chociaż tego co pamiętam to tak mi się działo jak wróciłem do domu z telefonem przed wgraniem tych apek. Jakieś pomysły? Pozdrawiam Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Groszeq Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Przywróć ustawienia fabryczne i upewnij się, że nie masz wilgotnego ekranu. Jak nie pomoże to czuję gwarancję.... Cytuj Link to post Share on other sites
PatrykT 6221 Napisano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Jak miałeś tak w innym telefonie, to obstawiałbym problem w użytkowniku a nie w sprzęcie. Jak trzymasz telefon ? Przypadkiem żadną częścią dłoni nie dotykasz do ekranu ? Cytuj Link to post Share on other sites
Andre53 0 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Może zainstalowałeś jakąś trefną apkę Cytuj Link to post Share on other sites
maxellxl 55 Napisano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 zacznijmy od tego...masz folie naklejoną? jesli tak to zdejmij ją i zobacz czy pomogło....dosć znany problem przy niektorych foliach... Cytuj Link to post Share on other sites
Groszeq 0 Napisano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Folii nie mam, telefon przywróciłem do ustawień fabrycznych i dosłownie mam zainstalowaną apkę Navigation BE-ON-ROAD. Cały czas mi klika, zwłaszcza jak chcę napisać smsa to mi cofa do listy smsów. Dzieje się tak nawet jak trzymam telefon na dłoni więc nie dotykam niczym ekranu. Czyli pozostaje mi gwarancja? Bo jest to śmieszne i uniemożliwia użytkowanie telefonu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts