Okawaru 43 Napisano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć, Mam dość siedzenia przy biurku i grania na małym ekranie, szukam największego telewizora z nakrótszym input lagiem do 3000zł który dobrze będzie działał z kompem. Najlepiej by dało się go podłaczyc przez DVI a nie HDMI. Takie bzdety jak wbudowane glosniki i inne niepotrzebne bajerki nie interesuja mnie. Liczy sie tylko i wylacznie rozmiar, jakosc obrazu oraz input lag. Ważne jest też by mógł wyświetlać obraz w wielu rozdzielczosciach, tzn żeby dobrze skalował rozdzielczości gdy np zechce ustawić mniejsza. Nie chce zeby na srodku telewizora pojawial sie maly obraz tylko zeby maly obraz byl rozciaganydo granic ekranu. Czy znajdzie sie dla mnie jakis dobry telewizor? Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Okawaru Cytuj Link to post Share on other sites
etd11 0 Napisano 1 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 podbijam, również szukam takiego TV Cytuj Link to post Share on other sites
DB88KZ 0 Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Również podbijam ! z tym ze szukam 32" oczywiście nie do 3k Samsung UE32H5000 ? Cytuj Link to post Share on other sites
zielony888 12 Napisano 24 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Do kompa najlepiej coś z 4K, rozdzielczość w takich wypadkach ma duże znaczenie. W przypadku zbyt małych elementów można przeskalować obraz na większy, a szczegóły nie ucierpią. Tanie 4K to np. Philips 6809 w rozmiarze jaki tam chcecie sobie wybrać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts