Skocz do zawartości

Recommended Posts

Panowie poleccie cos ciekawego, na co zwracac uwage ?

usb (z 2 zlacza by sie przydaly...),hdmi, wifi-n, bt4, full hd matryca, jakis atom czterordzeniowy, slot na micro sd, w tych rozmiarach to pewnie tylko integra...

przydaje sie wam w tym dysk ? Jest sens kupowania czegos ze slotem na ssd ?

2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
3) Główne zastosowanie (np. gry - podaj tytuły, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program, etc.):

6) Osobiste preferencje (np. niechęć do konkretnej marki albo biały kolor, etc.):

Tego nie ma.

cena obojetnie

To jakiś troll ? Może być i za 12 tyś ?

Edytowane przez Kac2per1

1 podane

2 na tym sprzecie gry :) multimedia - youtube + www i word, excel - bo to jedyne rzeczy jakie mozna na tym robic.

3 nie mam - chcialbym aby bylo to co podalem, pytam was bo macie taki sprzet pewnie na codzien, doradzcie na co zwracac uwage.

popytalem troche  w sklepach - polecano mi w komputronie lenovo yoga 2 - ale odpada bo nie ma odpinanej matrycy

i pozniej spoko koles w proline polecal mi lenovo miix2 i ew. aussa transformera - mowil, ze nie ma sensu dokladac do czegos mocniejszego bo nie da to za duzego efektu. Wydaje mi sie, ze poza ew. ssd ma racje. Tylko nie miaeli tego na stanie a chcialem sie chwile pobawic...

Mało jest 10" laptopów. Proponowałbym kupić albo polecane te pół laptopy albo coś z Apple skoro budżet nie ograniczony (mają jakieś takie wynalazki).

Nikt nie wsadza do 10" ekranu FHD, oprócz tego dopiero teraz piszesz o odpinanej matrycy więc jednak nie wszysko uzupełniłeś. Może jeszcze o czymś zapomniałeś ...

Wyżej jak i5 nie ma co brać. SSD obowiązkowy.

• 2 tygodnie później...