Skocz do zawartości

Bezprzewodowe słuchawki nauszne z mikrofonem do 300 zł

Recommended Posts

Cześć, szukam wytrzymałych nausznych słuchawek bezprzewodowych. Myślę, że mogę wydać do 300 zł. Głównie do grania w gier, bardzo rzadko do filmów czy muzyki. Koniecznie muszą być z mikrofonem.

Dotychczas korzystałem ze słuchawek Gamecom Plantronics 380 ze względu na metalowy pałąk, dzięki czemu nie ryzykowałem połamania ich. Jednakże niestety popsuł się przewód i dźwięk w lewej słuchawce zniknął. 

Najlepsze słuchawki z jakich korzystałem to Creative Tactic 3D Alpha, tam niestety pękł plastikowy pałąk(dwukrotnie) i w końcu gdzieś padł przewód.

Szukam więc słuchawek z jak najwytrzymalszym pałąkiem. Nie rzucam nimi, po prostu przy ściąganiu i zakładaniu czasami za mocno odegnę.

Bezprzewodowe, aby nie było ryzyka przetarcia kabla. Mam nadzieję, że znalezienie takich słuchawek nie jest niemożliwe.

Najlepsze słuchawki z jakich korzystałem to Creative Tactic 3D Alpha

Toś dowalił...Hue hue.

Szukam więc słuchawek z jak najwytrzymalszym pałąkiem

Wystarczy, że kupisz słuchawki porządnej firmy, która zajmuje się produkcją słuchawek. Nie creative czy inny badziewski razer.

Bezprzewodowe, aby nie było ryzyka przetarcia kabla

Od tego są oploty. Chyba jesteś świadom, że nigdy słuchawki bezprzewodowe nie zagrają tak jak te z przewodem?

Idę o zakład, że tych słuchawek Creative nigdy na uszach nie miałeś. W przeciwieństwie do ciebie nie gadam głupot przez uprzedzenia, tylko wolę sprawdzić empirycznie.

Nie zależy mi na audiofilskiej jakości dźwięku, a kabli za biurkiem mam tyle, że mogę się na nich powiesić.

Jeśli nie masz już nic konkretnego do napisania, to nie odpowiadaj proszę.

Edytowane przez voitek
  • Popieram 1

Idę o zakład, że tych słuchawek Creative nigdy na uszach nie miałeś.

Bo gówna nie tykam. Tylko nie próbuj wmawiać tutaj, że te słuchawki mają dobry dźwięk. Jeśli tak uważasz to dalej żyj w błędzie ale nie wmawiaj nigdy nikomu, że "GEJmerskie" słuchawki grają dobrze(poza kilkoma wyjątkami ale creative do nich nie należy). Albo nigdy nie słuchałeś normalnych słuchawek porządnej firmy albo masz uszkodzony słuch.

Nie zależy mi na audiofilskiej jakości dźwięku

To kup byle szmelc w tesco i nie zawracaj gitary, jeśli szukając słuchawek nie obchodzi Cię jakość dźwięku.

Jesteś kolejną osobą, która stanowi potwierdzenie, że na benchmarku normalny człowiek zadający pytania nie ma czego szukać.

Naczytałeś się, że absolutnie wszystkie produkty jakiejś marki są do du*y i uparcie się tego będziesz trzymał, choć nigdy ich w rękach nie trzymałeś. Możesz sobie podać rękę z fanbojami dowolnej z konsol, producentów butów i samochodów, pseudokatolami i gimboateuszami. Jesteś kolejną osobą, która nie potrafi napisać niczego konkretnego, tylko bezmyślnie powtarza wyuczone slogany. Jedyne co potrafisz zrobić, to przypieprzyć się do najmniej istotnego zdania w całym temacie.

Żegnam ozięble, nie mam zamiaru więcej dyskutować na tym forum, możesz sobie pomasować jajka w nagrodę.

• Popieram 1

Jak zostać Największym Burakiem Internetu 2015:

1. Być cholernym ignorantem, któremu nie chce się przeczytać kilku pierwszych tematów;

2. Trzeba mieć cholernie duże doświadczenie w dziedzinie audio w postaci gównianych słuchawek nie odbiegających za nadto jakością od tych z biedronki

3. Obrażać sprawdzonych użytkowników forum ze sporym stażem, którzy na prawdę znają się na rzeczy

4. Obrażać się jak kobieta, gdy ktoś mówi Ci bolesną prawdę, podważającą zaje***tość tego gówna (lans w gimnazjum musi się zgadzać, bez Creative czy SS nie podchodź)

Brawo! Wszystkie warunki spełnione, wygraną masz w kieszeni. Brakowało jeszcze tupania nogami, rzucenia kilku -urw czy -ujów na koniec i spektakularnego trzaśnięcia drzwiami.

nie mam zamiaru więcej dyskutować na tym forum

Wszyscy tęsknimy. Do następnego razu.

Chcesz to kupuj te Syberie czy inne Razery nikt nie broni.

Mi zwyczajnie sumienie nie pozwala o takich słuchawkach dobrze pisać, bo mi jest szkoda osób, które dały się nabrać na marketingowe zapewnienia "niesamowitych doznań" i kupiły ten szmelc, który gra gorzej od 3-4x tańszych słuchawek. Jeśli masz problem z prawdą tutaj objawioną, to nie zawracaj głowy i kupuj, co tam chcesz.