Gungravee 0 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Witam jak w temacie zainteresowałem się ostatnio słuchawkami Turtle Beatch Stealth 400P niestety nie mogę znaleźć żadnych opinii dotyczących właśnie tych słuchawek. Najbardziej nurtuje mnie czy są kompatybilne z PC i jak się zachowują jaka jest jakość na PC. Może ktoś je ma i testował. Bardzo proszę o opinię. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 (edytowane) Nie istnieją dobre słuchawki, które można bezpośrednio podpiąć pod PS4, bo ta konsola jest upośledzona w wyjścia audio i wymaga zewnętrznego DACa, co jest po prostu śmieszne. Edytowane 28 Maja 2015 przez fexxer Cytuj Link to post Share on other sites
Gungravee 0 Napisano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Bardziej mnie interesuje czy są kompatybilne z pc bo ps4 i tak nie mam ewentualnie używabym przy ps3 ale głównie chodzi o pc Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6357 Napisano 28 Maja 2015 Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 Są kompatybilne. Nie mam pojęcia, jak to będzie grało, ale zwykli śmiertelnicy raczej dobrze o nich piszą. Ja wolałbym tańsze i pewne (dobrze grające) słuchawki. Cytuj Link to post Share on other sites
daro69 0 Napisano 29 Maja 2015 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ja mam akurat te słuchawki i używam do ps4. Wymagający jakiś nie jestem, słuchawek nie uzywam do słuchania muzyki wiec jest git. Pod pc nie podłączałem ale pod telefon i pewno tak samo z pc sie robi więc masz kabele który na obu końcach ma wtyczke mini jack. Pod konsole podłącza sie takie cos jak by pendrive z którego wychodzi przewód aux. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts